Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään raikas keväinen astiakokonaisuus. Nyt on kauniit värit: kermankeltaista, vaniljankeltaista, sitruunankeltaista.. Keltaista! Ihastuttavat värit. Ajattelin myydä nämä yhdessä, koska nämä sopivat niin hyvin yhteen.

Siispä, mennäänpä tarkempiin kuvailuihin. Aloitetaan setin parhaimmistosta: söpöstä pupumukista. Muki on siis ihan keraaminen posliinimuki, Kermansaven vanha lasten muki. Tarkkaa ikää en tiedä. Miesystäväni äidillä on kuulemma ollut käytössä lapsena eli joskus 60-luvun alussa. Mukista en kyllä löydä tästä huolimatta mitään virheitä. Tosi siistikuntoinen muki. Mukin tilavuus piripintaan on 2,5dl mutta käyttötilavuus juomavaralla on 2dl.

Sitten siirrytään ihastuttavan keltaiseen korkeaan kaatimeen. Tämä vanha Arabian Kilta kaadin/kannu/kermakannu/oliiviöljykaadin on Kaj Franckin suunnittelema. Väri on todella ihanan riemastuttavan keltainen! Kaatimen korkeus on kutakuinkin 13cm. Kaadin on muuten suhteellisen siistikuntoinen, mutta ylhäällä on klommo, josta lähtee noin 3cm:n läpihalkeama, joka tihuttaa läpi hitaasti nestettä. Mutta ei huolta. Tätä ei toki tarvi täyttää aivan täyteen mutta myös liimaamalla tämän saa umpeen. Tästä saa tosi kauniin maljakon jollekin narsissille tai tulppaanille pääsiäis- tai Vappu- tai muuhun kevät- tai kesäpöytään.

Sitten siirrytään söpöön liemikulhoon. Tämä liemikulho/kastikekulho/puljonki lautasineen on merkitty leimalla, jossa lukee Arabian Wärtsilä. Molemmat ovat ehjiä, tai kastikekulhon yläreunassa on joku niin pienenpieni nirhauma, että voi olla, että on ollut jo uutena. Kastikekulhon sisäpohjassa on kevyitä käyttönaarmuja. Muutoin kunto on aika siisti. Aluslautanen on enemmän saanut käytönjälkiä osakseen ja on ihan näkyvästi naarmuinen. Tosin ollessaan oikeassa paikassaan kastikekulhon alla, osa naarmuista tietenkin peittyy ja kokonaisuus näyttää vielä ihan hauskalta. Näiden väri on tuollainen oikein luonnonvalkoisen kermaisen vaniljakastikkeinen. Lautasen halkaisija on hiukan vajaa 19cm ja kulhon reilu 10cm.

Tässä olisi kokonaisuus, mahtava kevätriemupaketti aurinkoiseen ruokapöytään. Vanhat astiat voisivat vielä saada uutta elämää purjeisiinsa.

Nämä voit noutaa minulta Turusta tai postitan myös ilomielin.

Minulla on ilmoitus näistä astioista myös Tori.fi:ssä. Siellä on enemmän kuvia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


45 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 3:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.