Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy

Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA 31.1. JÄLKEEN. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Raimo Tengvall : Virittäjät - Sydän sykkii peilin alla

Ruosteläjästä parrasvaloihin

Eri autojen kehitystarinoissa seurataan täysin uudistettujen ajopelien muodonmuutosta paitsi tiukan teknisesti myös inspiroivasti ja elämänmakuisesti.

Mikä yhdistää ammattikoululaista, toimitusjohtajaa ja vaatteidensa värisävyistä tarkoin huolehtivaa fiiniä leidiä? Auton rakenteluun hullaantuneilla ei liene muuta yhteistä nimittäjää kuin suoranainen pakkomielle kunnostaa ajokkinsa pieteetillä. Mutta miksi vanhaan kärryyn satsataan tuhansia työtunteja ja kymmeniätuhansia euroja, vaikka auton arvo ei rakentelusta nousisikaan? Maksoi mitä maksoi - jokainen auto on oma lukunsa.

Tv:stä tuttua kulttisarjaa seuraava Virittäjät-kirja on persoonallinen teos auton rakentajista, heidän talleistaan ja moottoroiduista lemmikeistään. Kirjan jokaisessa luvussa annetaan vinkkejä ja syvennytään kunnostamisen eri osa-alueisiin, kuten maalaukseen, sisustukseen tai moottorin virittämiseen. Teos sisältää myös yleistietoa autojen rakentelusta ja sen historiasta Suomessa.

Painovuosi: 2013
Painos: 1.
Sivumäärä: 159
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: WSOY

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 160

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja, lähetämme Sinulle erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.12.2016 11:07
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset