Kuvaus

hyväkuntoiset levyt

Kaikki elokuvat ei kuvissa

Elokuvat :

NYTPÄ TAHDON OLLA MÄ
Nytpä tahdon olla mä on hellyttävä, hauska ja koskettava kuvaus ranskalaisesta kyläkoulusta, sen eläkeiän kynnyksellä olevasta opettajasta ja pienistä oppilaista.
Huimat ekstrat vievät katsojan elokuvan lasten mukana Cannesin festivaaleille, punaisen maton gaalaparaatiin, maailman medioiden valtakeilaan - ja uimarannalle. Ohjaajan haastattelussa Nicolas Philibert valottaa lasten kuvaamisen erityislaatuisia vaatimuksia, kertoo taustoja elokuvan kohokohdille ja korostaa sekä elokuvanteon, että tämän elokuvan aiheena olevan oppimisen olevan vuorovaikutusta joka vaatii paljon - mutta antaa vielä enemmän.

AMELIE
Amélie eli ylisuojatun lapsuuden. Äidin kuoltua merkillisessä onnettomuudessa lääkäri-isä piti hänet turvassa maailman pahuudelta. Pieni tyttö kaipasi hellyyttä, mutta isän ainoa kosketus tapahtui kuukausittaisen lääkärintarkastuksen yhteydessä. Pikkuisen pulssi kiihtyi moisesta. Isä luuli tyttärensä kärsivän sydänviasta.
Erakkona kasvaneesta tytöstä tulee Deux Molins kahvilan tarjoilija ja vakio-asiakkaiden suosikki. Prinsessa Dianan auto-onnettomuudesta alkava outojen sattumien summa vie hänet uuden elämäntehtävän pariin. Amélie haluaa olla onnen kipinöitä ympärilleen kylvävä suojelusenkeli.

NUORI ADAM
Joe ajelehtii jokilaivan apumiehen hommiin paetessaan päätynyttä suhdetta. Mutta jokilaivalla voi paeta vain kanavan rantojen rajoissa. Laivan omistavan pariskunnan aviovuode on kylmä. Joe kääntää pakonsa sisäänpäin ja upottaa vailla suunta olevan peräsimensä Ellan syliin. Miestään halveksiva Ella käyttää Joea oman tyytymättömyytensä hukuttamiseen.
Nuori Adam on raivoisien näyttelijäsuoritusten elokuva. McGregor tekee Joen osassa särmikkään ajelehtijan muotokuvan, eikä ujostele intiimejä paikkojaan kameran edessä. Emily Mortimer on Joen entinen nainen Cathy, joka joutuu hätkähdyttävällä tavalla kiisselin väärinkäytön uhriksi. Ehkä kaikkein voimakkaammin kankaalla hehkuu Tilda Swintonin Ella.

ONCE A COP
Kiinassa ei tienaa tarpeeksi, ilmoittaa Cheng Feng (Yu), karauttaa Hong Kongiin ja lipeää kaidalta tieltä. Kiinan kansantasavallan poliisivoimat koristelee ansioituneen Yang Jian-Huan (Michelle Yeoh) uljaita rinnuksia yhä uusilla mitaleilla, mutta hänenkin uransa vie lopulta Hongkongiin.
Entiset rakastavaiset kohtaavat, nyt vihollisina. Hongongin poliisi on neuvoton, mutta pääsee kiinalaisen koplan kannoiille Huan avulla. Keskuspankin holveissa homehtuneet kultavarat pääsevät uudinkatkuiselle matkalle, ennen kuin tuonelan virta pyyhkäisee suurkaupungin pinnan alla kulkevissa tunneleissa.
Once a Cop on epävirallinen jatko-osa Jackie Chanin Police Story III - Supercop -leffalle. Toimintakoreografina uransa luonut Stanley tong ohjaa tiukkaa toimintaa ja tekee välillä syrjähypyn puhtaaseen farssiin. Jackie Chan tekee hillittömän cameo-roolin peruukissa ja mekossa.

PONYO RANTAKALLIOLLA
Tämä tarina kertoo Ponyosta, pienestä meren kalasta joka tekee kaikkensa toteuttaakseen unelmansa. Hän haluaa elää maalla Sosuke -nimisen pojan kanssa. Ponyo rantakalliolla sijoittaa Hans Christian Andersenin Pienen merenneidon tarinan nyky-Japaniin.

SYDÄMEN KUISKAUS
Sydämen kuiskaus kertoo yläasteikäisestä Shizukusta, joka rakastaa lukemista. Tutkiessaan kirjastosta lainaamiensa kirjojen lainauskortteja hän huomaa, että joku Seiji Amazawa on lukenut kaikki hänen lainaamansa kirjat ennen häntä. Eräänä päivänä Shizuku lähtee seuraamaan salaperäistä kissaa, joka johdattaa hänet ystävällisen puusepän verstaaseen. Samaan aikaan Shizuku tuntuu törmäävän kaikkialla hieman ärsyttävään vieraaseen poikaan, joka myöhemmin paljastuu Seiji Amasawaksi.

MUIDEN HYVÄKSI
Muiden hyväksi kysyy, mitä pitäisi tehdä, jos meillä olisi kyky parantaa, mutta siitä joutuisi maksamaan kovan hinnan henkilökohtaisesti. 
Diego (Eduardo Noriega) on lääkärin työssään niin tottunut kriittisiin tilanteisiin, että hänestä on tullut immuuni muiden kärsimykselle. Hän on vieraantunut työstään, vaimostaan ja isän roolistaan.Rajun välikohtauksen aikana erään potilaan rakastaja uhkaa Diegoa aseella. Tunteja myöhemmin hän muistaa tilanteesta vain aseen laukaisun, luodin ja oudon tunteen kehossaan. Diegon on tehtävä tärkeä päätös oman elämänsä ja rakkaittensa puolesta.

MAAMEREN TARINAT
Maameren saarilla sato toisensa jälkeen pettää ja karja on kuoleman partaalla. Kaksi lohikäärmettä ilmestyy myrskyn keskeltä ja haastaa toisensa. Maailmojen tasapaino järkkyy. Katastrofin syytä etsiessää suurvelho Ged kohtaa Enladin nuoren prinssin Arrenin, joka pakenee nimettömien pahaa varjoa. Heidän matkansa käy läpi raunioituneiden maisemien kohti Hort-kaupunkia, kosa kauppatavara on väärennettyä, orjakauppa kukoistaa ja riippuvaiset laahustavata kaduilla. Ged saa tietää, että Valtias Cob on avannut oven kuolleiden ja elävien välillä etsiessään ikuista elämää. Vanha ja selätetty Valtias Cob vannoo kaameaa kostoa.

PIENI VIILTO VAIN
Bruno (Auteuil) on vasemmistolainen lehtimies, jonka ihmissuhteet ovat sotkussa ja arvomaailma keikahtanut historian tiimellyksessä. Tarina käynnistyy nerokkaalla, Bonizerille tyypillisellä kohtauksella, jossa Brunon vaimo (Devos) lainaa sattumalta huulipunaansa miehensä rakastajattarelle (Sagnier). Matka vuorille voisi selvittää ajatuksia...mutta Bruno kohtaa Beatricen (Scott Thomas), joka sekoittaa ne lopullisesti...

ONCE
Once on vahvatunnelmainen irlantilainen musiikkidraama, jossa katusoittaja ja siirtolaistyttö rakastuvat.
Pääosissa ovat The Commitments -elokuvasta tuttu Glen Hansard ja ensikertalainen Markéta Irglová. He ovat kirjoittaneet ja esittävät kaiken elokuvassa kuultavan musiikin. Elokuva oli yllätyshitti USA:ssa, missä sitä on ylistetty yhdeksi kaikkien aikojen parhaista musiikkielokuvista. Tunnuskappale "Falling Slowly" palkittiin Oscarilla vuoden parhaana lauluna.
Once on rehellinen kuin katukivetys, jolla sen muusikot veivaavat. Katusoittajan ja yksinhuoltajasiirtolaisen romanssi kantaa musiikin myötä. Elämä maistuu joka soinnussa, kun rahaton pari hakeutuu sympaattiseen musiikkiliikkeeseen kokeilemaan yhteensoittoa. Pääroolin esittäjien muusikkotausta korostaa aitouden tuntua.

PINGVIINIEN MATKA
Etelänavalla, jokseenkin Australian puoleisella kulmalla, Terre Adeliella elää pingviineistä suurin ja kaunein. Keisaripingviini (Aptenobrytes fosteri) kasvaa metrin mittaiseksi ja saattaa painaa 40 kiloa. Keisaripingviinit vaeltavat kalaisan meren ääreltä jopa 200 km matkan jäisille, myrskyjen pyyhkimälle ylängölle. Jäätiköllä ei kasva mitään. Pingviinit kurtiseeraavat kunnes löytävät parin. Emo munii kookkaan munan ja palaa nääntyneenä mereen syödäkseen itsensä kuntoon. Isäpingviini hautoo munaa jalkojensa välissä. Ylängöllä ei ole mitään, mistä voisi rakentaa pesän. Ainoa suoja on isän oma keho. Äitipingviini palaa ylängölle poikasten kuoriutuessa - jos luoja suo. Kun pikaset ovat kasvaneet tarpeeksi suuriksi koko heimo matkaa meren ääreen ja elämän kiertokulku alkaa alusta.

THE WRESTLER - Painija
1980-luvun lopulla suosionsa huipulla ollut ammattilaispainija Randy "The Ram" Robinson (Mickey Rourke) elättää itsensä esiintymällä koulujen ja kunnantalojen voimistelusaleissa New Jerseyssä. Tyttärestään vieraantunut ja oikeisiin ihmissuhteisiin kykenemätön Randy elää pelkästään esiintymiselle, kamppailun tuomalle adrenaliinille ja viimeisten faniensa ihailulle. Kunnes ottelussa saatu sydänkohtaus muuttaa Randyn elämän suunnan...

JA PAHOLAINEN LOI NAISEN
Helvetissä on meneillään nurkanvaltaus... eikä Taivaankaan bisnes rullaa entiseen tapaan. Helvetin enkeli Penelope Cruz ja taivaan laululintu Victoria Abril joutuvat testaamaan kykyjään kilpaillessaan langenneen nyrkkeilijän (Demian Bichir) sielusta, josta on tullut vaakakupin suunnan kääntävä viimeinen pisara...

MR. NOBODY
Vuonna 2092 Nemo Nobodysta (Jared Leto) on maailman vanhimpana ihmisenä tullut nähtävyys. Koko maailma seuraa Nemoa, sillä hän on viimeinen ihminen, joka tulee kokemaan luonnollisen kuoleman.
Hypnoosissa Nemo palaa kauas menneisyyteensä. Lapsena Nemon elämässä on kolme tyttöä, Anna, Jean ja Elise. Valinnoissaan empivä poika joutuu vanhempiensa eron hetkellä kirjaimellisesti elämän risteyskohtaan, jossa hänen elämänsä jakautuu kahtia. 16-vuotias Nemo rakastuu ensin Eliseen ja myöhemmin myös Jeaniin. Toinen Nemo ihastuu äitinsä rakastajan tyttäreen Annaan. Aikuistunut Nemo elää kolmea vaihtoehtoista elämää, joista yksikään ei tunnu täydeltä.

JULIAN SILMÄT
Julia on tähtien tutkija, joka aavistaa siskonsa Saran hädän, vaikka yleensä niin läheiset sisarukset eivät ole olleet missään tekemisissä kuukausiin. Julia saapuu paikalle liian myöhään. Näkönsä menettänyt Sara löytyy kuolleena. Poliisin mukaan kyseessä on itsemurha. Julia ei voi uskoa sitä. Hän saa selville, että Saralla oli miesystävä. Julia vetää miehensä mukaan yhä kierommaksi käyvän totuuden selvittelyyn. Kukaan ei tunnu muistavan näkymättömältä vaikuttavaa miesystävää. Yhä uudet johtolangat vievät toinen toistaan makaabereimpiin tilanteisiin.

Katso myös isompi elokuvapaketti

Kohdenumero 583200593

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 15 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

26 € Sulkeutuu 26 vrk 15 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.