Kuvaus

Baz Luhrmann's : Red Curtain Trilogy  -  DVD
Siistit levyt Suomikansilla ja teksteillä.  
Häikäisevä viiden levyn kokoelma sisältää uskaliaden, viettelevien ja mielikuvituksellisten elokuvien lisäksi tuntikaupalla lisämateriaaleja ja ainutlaatuisen bonuslevyn, joka vie katsojan punaverhojen taa kurkistamaan ensi kertaa ohjaaja Baz Luhrmannin lumoavaan maailmaan.
 
MOULIN ROUGE
Intohimoinen runoilija rakastuu säkenöivään kurtisaaniin eksoottisessa musikaalirakkaustarinassa, joka on syntynyt ohjaaja Baz Luhrmannin ainutlaatuisen lumoavasta mielikuvituksesta. Nicole Kidmanin ja Ewan McGregorin häikäisevät roolisuoritukset kiidättävät vauhdikkaan värikästä ja romanttista matkaa tarunomaisen aistillisessa pariisilaisyökerhossa ja sen ympäristössä. Tämä 8 Oscar® -ehdokkuutta* ja 2 pystiä napannut henkeäsalpaavan viihdyttävä elokuva sykkii modernin, maailman valloittaneen musiikin tahdissa, luoden elämyksen jota et unohda koskaan!
*Paras elokuva, naispääosa, lavastus (voittaja), kuvaus, puvustus (voittaja), leikkaus, maskeeraus, äänitys
 
WILLIAM SHAKESPEAREN ROMEO + JULIA
Baz Luhrmannin jännittävä ja ennakkoluuloton sovitus William Shakespearen klassisesta rakkaustarinasta on taianhohtoinen. Leonardo DiCaprio ja Claire Danes ovat Romeo ja Julia, menneisyyden tähtiin kirjoitetut rakastavaiset, mutta kuningatar Elizabethin aika on muuttunut Verona Beachin futuristiseksi kaupunkimaisemaksi.
 
STRICTLY BALLROOM – KIELLETYT ASKELEET
Scott Hastings on mestarillinen kilpatanssija, joka rikkoo kaikkia sääntöjä luodessaan tanssiparinsa kanssa omanlaisen tanssinsa ja aivan uudet askeleet. Taianomainen, kriitikoiden ympäri mailman ylistämä, sykähdyttävä elokuva tanssii itsensä suoraan katsojan sydämeen!
 
BEHIND THE RED CURTAIN - BONUSLEVY
Tämä bonuslevy sisältää yli kaksi tuntia interaktiivisia dokumentteja, klippejä ja jännittäviä otoksia suoraan ohjaajan omasta arkistosta.
 
 
Näyttelijät

Ohjaaja

 
 
Kesto
123 min + 115 min + 94 min + extrat yli 2 tuntia

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-11

R2

Suomijulkaisu
 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 15 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,50 € Sulkeutuu 47 vrk 15 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.