Kuvaus

Regina Rask: TÄNÄÄN KOTONA. 2004 Otava, Seven-pokkari (nidotun laitoksen toinen painos). 220-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Tänään kotona (2003) on vapauttava tarina kaikille naisille, jotka kamppailevat miesten, lasten, vanhempien, entisten ja nykyisten appivanhempien, kilpailuhenkisten naapurien, tulosta odottavien esimiesten, vanhenemisen ja ruokaa pursuavien ostoskassien jokapäiväisessä ristitulessa. Eräänä aamuna Hertta huomaa, että viidentoista vuoden avioliitto on ohi ja hänestä on tullut yksinhuoltaja. On muututtava superäidiksi, jolla on miehen voimat, hevosen nopeus ja naisen äly. Hertta vannoo, että ei ota uutta miestä. Mutta sitten vastaan astelee turvallinen Tero, ja kohta ollaan jo perustamassa kahden aikuisen, kolmen murrosikäisen ja kahden kissan uusperhettä. Onnellista yhteistä elämää varten hankitaan omakotitalo Keravalta. Kun lasten sanat sujahtelevat kuin myrkkytikarit ja kissat sähisevät toisilleen. Hertan päässä takoo mantran lailla: elämä ei voi olla kovin huonossa jamassa, jos keittiöön mahtuu ruokapöytä.
 
Regina Rask (s. 1962 Viiala) on kirjailija ja toimittaja. Hän valmistui yhteiskunta-tieteiden maisteriksi 1986 Tampereen yliopistosta pääaineenaan tiedotusoppi. Puolisonsa diplomaatinuran vuoksi hän on asunut useita vuosia ulkomailla, mm. Tel Avivissa Israelissa. Rask on työskennellyt toimittajana ja juontajana Yleisradiossa: radion uutistoimituksessa, tv-uutisissa, A-studiossa, Vierivät kivet -ohjelmassa ja TV1:n Asiaohjelmissa. Hän on ollut mukana myös TV1:n Sunradio-komediasarjan käsikirjoittajatiimissä sekä kirjoittanut kolumneja Pirkka-lehteen. Raskin kirjailijanote on omintakeinen ja kepeä, vaikka hän käsittelee rankkojakin aiheita: sisaruskateutta, lapsettomuutta ja avioeroa. Rask tavoittaa olennaisia puolia naisen elämästä tarkasti ja hauskasti. Hänen esikoisteoksensa Ei millään pahalla (2002) oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinto-ehdokkaana. Raskin muut teokset: Tänään kotona (2003), Jos rehellisiä ollaan (2004), Paikka auringossa (2005), Puhtaalta pöydältä (2006), Hyvä naapuri (2007) ja Jouluihminen (2011).


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 18 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 3 vrk 18 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.