Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Matkustamon tai tuulilasin sisäpuhaltimen moottori ja tuuletin merkkiä Valeo. Sisätuuletin käy kaikkiin Renault 21 henkilöautoihin vm. 1987-1994. Käy mahdollisesti myös Renault 19:ään sisätilan tuulettimeksi. Kohteen puhallin irrotettu aikoinaan varaosaksi kolaroidusta Renault 21 Nevada vm. 1987 farmariautosta.

Irrottamalla roottoriosan (pikalukitusprikka), itse moottori käy varmaan melkin mihin vain. Moottori on hyvässä kunnossa ja se pyörii. Muovirungossa lappu 1T990 tai saattaa tarkoittaa myös 1990 mk (jos markka-aikana vaihdettu). Roottori koko on 15 cm leveä ja 7 cm korkea.

Ostajalle asennusohje Renu 21:een, jolla vaihto sujuu itse tehden tai huollossa noin tunnissa, josta purkutyö vie suurimman ajan. Itse kiinnitys on kolmella ruuvilla. Mahdollinen asennuskin järjestyy Oulussa. Asennuksen lisähinta on 50e. Ostaja saa siinä tapauksessa asennustyöstä alvillisen kuitin.

Virtaliitäntä tässä vain maa ja +12V. Jos nopeuden säätö on moottorin myötä palanut, nopeuden säädöksi käy vaikka vanhan akkuporakoneen säädin, jolla saadaankin kätevä, portaaton säätö!

Lisäksi muitakin Renault 21 osia, mm. kuskin oven lukko, tuuletin, umpion polttimon taakse tuleva muovikippo, toimiva mittaristo, jossa lukema 330'000 km. Summarum. Kaikenlaista helposti särkyvää elektroniikkaa jemmattu kolaroidusta, jo romutetusta Renault 21 Nevadasta..

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.1.2017 17:07
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset