Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tieteiskauhu toimintaleffojen sarja, nyt kokonaisuudessaan:

  • Resident Evil (2002)
  • Resident Evil: Apocalypse (2004)
  • Resident Evil: Extinction - Tuho (2007)
  • Resident Evil: Afterlife (2010)
  • Resident Evil: Retribution (2012)
  • Resident Evil: The Final Chapter (2017)
  • Resident Evil: Degeration (2008) - animaatio
  • Resident Evil: Damnation (2012) - animaatio dvd tai Bd
  • Resident Evil: Vendetta (2017) - animaatio
  • Resident Evil: Wellcome to Raccoon City (2021) ei kuvassa
  • Resident Evil: Death Island (2023) ei kuvassa

Pandemia-aikojen täsmäviihdettä. Kieroilija suuryhtiön kehittämä >> rajua mutatoitumista ja raivotautista zombiesmia aiheuttava  tappajavirus karkaa laboratoriosta - goodbye ihmiskunta, viimeinen sammuttaa valot

Vahva suositus näille!

po naissoturit Milla Jovovich (Fifth Element), Michelle Rodriguez (Fast & Furious), Ali Larter (Final Destination), Sienna Guillory (Fortitude - ikiroudan kirous) + Iain Glen (Game of Thrones), Wentworth Miller (Pako - Prison Break -sarja), Oded Fehr (V, 24 sarjat), Shawn Roberts (X-Men)

Tekstitykset suomeksi (jolloin Damnation = Bd, dvd = vain enkku)

 

Myydään vain settinä

 

 

Raccoon City.

Se näyttää ihan tavalliselta pikkukaupungilta Yhdysvaltojen Keski-lännessä. Mutta tavallinen se ei todellakaan ole, koska siellä sijaitsee "The Hive" eli "Pesä".

Pesä on sota/lääke teknilogian megakorporaation, maailman voimakkaimman talousmahdin, ilkeän ja täysin häikäilemättömän "Umbrellan" omistama jättimäinen ja salainen tutkimuslaitos satojen metrien syvyydessä maan alla. Pesä on samalla pahimpien ja kehittyneimpien joukkotuhoaseiden/virustautien valmistaja.

Sitten äkillinen onnettomuus tappaa kaikki Pesän sisällä olleet työntekijät. Ongelmana on: he eivät pysy kuolleina.

Alice (Milla Jovovich) herää tähän painajaiseen. Pesään saapuneen pienen iskuryhmän kera, heidän on yritettävä paeta takaisin maan pinnalle ennen syödyksi tulemista, ja sen jälkeen pois kaupungista ennen ydinlatauksen posahdusta.

Mutatoiva T-virus on leviämässä kaikkialle. Siellä täällä maapallolla on vielä elossa ihmisryhmiä, joita lähdetäänkin etsimään. Mutta suurin osa ihmiskunnasta on muuttunut isoiksi kuolaaviksi laumoiksi ja Alicen toivioretkiä vaikeuttaviksi haittazombeiksi. Vieläkin pahemmat mutantit hyökkäilevät, kuten pitkäkieliset tappokynsiset "Nuolijat", jättikokoiset "Kirvesmiehet", singoin aseistettu "Nemesis", vaikeasti tapettavat "Tyrantit", jne.

Alicella on labrakokeiden jäljiltä erikoisvoimia: nopeutta, tappotehokkuutta, telekinesia yms ekstraa, jotka tulevatkin enemmän kuin tarpeeseen.

Kaikki vanha, hymyilevä, rakastava ja turvallinen alkaa olla menetetty, on vain taistelua ja öriseviä laumoja - ja lisää taistelua. No, asennetta ja ystävyyttä on vielä jäljellä.

On suunniteltava isku Umbrella korporaation hyväksikäyttäjäjohtajia ja ihmiskunnan tuhoajia vastaan. Kohtalaisen röyhkeä hyökkäys linnoitetulle pääkonttorille, pökköä pesään ja kaikki peliin, on ainoa vaihtoehto.

Rokotekin on - jossakin rosvoyhtiön sivukellarin piirongin alimman laatikon kätköissä.

4700 ihmistä jäljellä.

Ehtiikö maailmanlopun peruuttaa... vai loppuuko ihmisten aika?

--------

Animaatioleffat tarjoavat lisäperspektiiviä Resident Evil maailmaan.

Nämä tapahtumat saavat alkunsa parisen vuotta Raccoon Cityn tuhoutumisen (> Resident Evil 1-2 leffoissa) jälkeen. Maapallo ei ole vielä zombieiden vallassa. Paikallisia tartuntoja puhkeaa kuitenkin tämän tästä.

Leon S Kennedy on erikoisyksikön johtava agentti näissä kaikissa kolmessa tarinassa ja mukana myös osa 5: Retributionissa.

Apulaisineen hän: terminoi elävien kuolleiden invaasioita, etsii parannuskeinoja, pelastaa pulaanjoutuneita, estää katastrofeja - ja on aina valmiudessa taisteleluun monenlaisten biopahuuksien kitkemiseksi.

Vastassaan - räätälöityjä bioaseita rikkaille myyvät umpikierot taistelija-pahikset, pelottavat kolossimutantit, biovarkaat salamurhaajat terroristit, yhä tarkemmin uhrinsa löytävät hitman-zombiet, lickerit, viisimetrinen lähes tuhoutumaton Tyrant T-103 BOW (bio organic weapon), zombie-eläimet, ja vaikka mitkä...

- Script Doctor -

 

Ohjaus: Paul WS Anderson (Alien vs Predator), A Witt, Russell Mulcahy (Razorback), Makoto Kamiya

Käsikirjoitus: Paul WS Anderson (Event Horizon)

Näyttelijät: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Eric Mabius, Colin Salmon, Sienna Guillory, Oded Fehr, Ali Larter, Thomas Kretschmann, Mike Epps, Jared Harris, Iain Glen, Shawn Roberts, Boris Kodjoe, Wentworth Miller, Li Bingbing, Shawn Roberts, Kim Coates, Spencer Locke, Fraser James, Ruby Rose, William Levy. Paul Mercier, Alyson Court, Laura Bailey, Steven Blum, Crispin Freeman, Dave Wittenberg, Courtenay Taylor, Wendee Lee, Val Tasso, Kevin Doman, Erin Cahill, John DeMita, Fred Tatasciore, Cristina Vee

 

Kesto: noin 1000 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 1.85:1 anamorfinen laajakuva

Ääni: Englanti

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

 

Ekstrat:

  • Kommenttiraidat, joihinkin jopa 3kpl per leffa
  • Making offit
  • Tuntikausia dokumentteja
  • Haastatteluja
  • yms

 

 

Kunto: hyväkuntoiset ja uudet

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakusanat: peli elokuvat, body mutation horror, kehomutaatio kauhu, zombie films, tieteiskauhu, videodrome, kärpänen, blob, akira, hidden, altered states, braindead, eraserhead, muutostiloja, invasion of the body snatchers, island of dr. moreau

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


83 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 21:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.