Kuvaus

THE RETURN OF THE PINK PANTHER - VAALEANPUNAISEN PANTTERIN PALUU (DVD) Peter Sellers

Erittäin hyväkuntoinen DVD ja kotelo vuodelta 1975 (uusintapainos vuodelta 2006), kesto 1 tunti 48 minuuttia. Pääosissa Peter Sellers, Christopher Plummer, Catherine Schell, Herbert Lom, Burt Kwouk. Ohjaus Blake Edwards.

"Vaaleanpunaisen pantterin paluu" (alkuperäiseltä nimeltään "The Return of the Pink Panther") on vuonna 1975 julkaistu brittiläinen komediaelokuva. Se on osa legendaarista Vaaleanpunainen pantteri -elokuvasarjaa, jossa seurataan rikosetsivä Jacques Clouseaun seikkailuja.

Elokuvan tarina alkaa, kun kuuluisa Vaaleanpunainen pantteri -timantti varastetaan jälleen. Timantin takaa-ajoon ryhtyy jälleen Clouseau, vaikka hän on aiempien tapausten jälkeen ollut epäsuosiossa ja jopa luultu kuolleeksi. Hän palaa salapoliisityöhönsä, ja hänen kömpelöytensä ja kompurointinsa aiheuttavat runsaasti kaaosta ja naurua matkan varrella.

Clouseaun jäljille pääsee myös rikollinen Charles Litton, joka tunnetaan myös nimellä "The Phantom". Litton haluaa saada haltuunsa Vaaleanpunaisen pantterin timantin itselleen, mutta hän joutuu jatkuvasti Clouseaun kommellusten ja erehdysten kohteeksi.

Elokuvassa seurataan Clouseaun ja Littonin välistä kissa ja hiiri -leikkiä, kun molemmat yrittävät saada timantin itselleen. Matkalla he kohtaavat erilaisia hahmoja ja tilanteita, jotka lisäävät elokuvan komiikkaa ja jännitystä.

"Vaaleanpunaisen pantterin paluu" on hauska ja viihdyttävä elokuva, joka tarjoaa runsaasti slapstick-komiikkaa ja hulvatonta sekoilua. Peter Sellersin loistava esitys Clouseauna nostaa elokuvan komiikan uudelle tasolle, ja se onkin yksi hänen ikonisimmista rooleistaan. Elokuva on myös tunnettu ikonisesta Vaaleanpunaisen pantterin tunnusmelodiasta, joka on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 22 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 59 vrk 22 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.