Kuvaus

Kosto :  1. Ensimmäinen Tuotantokausi  -  6 DVD

 

Alkuperäinen nimi:  Revenge - Season 1

 

Sisältää kauden kaikki jaksot.

Hamptonin luksuskulissien takana lymyilee synkkä salaisuus ja katala kertomus intohimosta, jännityksestä ja takaisinmaksusta. Astu rikkaiden ja häikäilemättömien maailmaan, jonka koukuttava sarja, Kosto, meille avaa.

Rikkaus, kauneus ja valta määrittävät New Yorkin valikoivimman yhteisön jäseniä, mutta eräs nainen on päättänyt kostaa niille, jotka tuhosivat hänen isänsä elämän.

Emily Thornella (Emily VanCamp) on loistava ja kostonhimoinen suunnitelma, joka kohdistuu Victoria Graysoniin (Madeleine Stowe) ja muihin, jotka tuhosivat hänen perheensä. Mutta hyvä suunnitelma menee mönkään, kun Emilyn, hänen verivihollisensa pojan ja menneisyydestä putkahtaneen henkilön välille syntyy kolmiodraama.

Lähde mukaan 22 jakson mittaiselle matkalle, joka vie katsojansa entistä syvemmälle jännityksen syövereihin ja pitää otteessaan ensimmäisestä jaksosta tuotantokauden huipennukseen saakka.

 

Näyttelijät:   Emily VanCamp, Madeleine Stowe, Ashley Madekwe, Christa B. Allen, Gabriel Mann, Joshua Bowman, Henry Czerny

 

Valmistusvuosi:  2012

Kesto:  15 tuntia 2 min

Tekstitys:   suomi, ruotsi

R2

Pohjoismainen julkaisu

uusi (muoveissa)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11,95 €
Sulkeutuu 10 vrk 4 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,95 € Sulkeutuu 10 vrk 4 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.