Kuvaus

Arman Alizad - Meeri Koutaniemi

"Arman Alizad ja Meeri Koutaniemi riisuvat Suomen paljaaksi tabuista, ennakkoluuloista ja -asenteista. He ovat haastatelleet ja valokuvanneet työntekijöitä, palveluiden käyttäjiä, yhteiskunnan katvealueilla eläviä ja sen turvallisuudesta ja toimivuudesta huolehtivia. Vaikuttavat henkilökuvat tuovat esiin ihmisiä ja tarinoita, jotka jäävät yleensä näkymättömiin.

Riisutun Suomen tarinoissa kohtaavat ihmiset jakavat saman maailman, mutta katsovat sitä eri suunnasta. Ääneen pääsevät esimerkiksi taksikuski ja asiakas, upseeri ja aseistakieltäytyjä, haudankaivaja ja patologi, potilas ja lääkäri sekä vanki ja vanginvartija. Työ sitoo ihmiset yhteen kaikkialla, mutta osa työstäjää huomaamatta.

Avoimilla haastatteluillaan ja vahvoilla kuvillaan Riisuttu Suomi näyttää voimakkaan läpileikkauksen suomalaisesta yhteiskunnasta.

ARMAN ALIZAD on kolmella Venla-palkinnolla palkittu televisiotuottaja ja toimittaja. Hänen tuotantoyhtiönsä Armanin Maailma Oy:n saijat ovat kansainvälisessä jakelussa, ja hänen esikoistuotantonsa Kili Arman on esitetty 135 maassa.

MEERI KOUTANIEMI on vapaa valokuvaaja ja toimittaja. Hän on keskittynyt työssään ihmisoikeuksiin. Hänet on valittu Vuoden lehtikuvaajaksi vuosina 2013 ja 2014. Hänet on palkittu työstään kansainvälisesti Saksassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa." [takakansi]

 

Docendo 2015, 1. painos. Kovakantinen.

 

Kansissa hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 10 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 4 vrk 10 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.