Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvaus

Kasaritoiminnan helmiä, joka Suomessa joutui aikanaan heti sensuurin hampaisiin moneen kertaan. Elokuvaa leikeltiin kahdesti ja vasta 2002 se sai julkaisun kokonaisena sekä K-18 leimalla.

"Tervetuloa Detroitiin. Eletään lähitulevaisuutta, ja rikollisuus on riistäytynyt käsistä. Anarkia ja kova rikollisuus rehottavat USA:ssa. Konnat ovat vallanneet jopa kaupungin johtopaikat. Poliisit ovat lähes voimattomia. Heillä on kuitenkin salainen ase - puoliksi ihminen, puoliksi kone - Robocop. Se on ohjelmoitu tekemään likaista työtä mekaanisen tehokkaasti, ja se vaikuttaa lyömättömältä. Metallikuoren alla sykkii kuitenkin oikeudenmukainen ihmissydän."

Pääosissa mm. Peter Weller, Nancy Allen, Dan O’Herlihy, Ronny Cox, Kurtwood Smith ja Miguel Ferrer.

1h 43min

Luonnollisesti suomitekstit

Robocop 3 (Blu-ray)

Vastakkain ovat Megacop ja Megacorp, kun Detroitin kyborgi lainvartija suuntaa kaduille suojellakseen syyttömiä - tällä kertaa yritysmaailman ahneutta vastaan! Motor City on häikäilemättömän yrityksen hallinnassa. He pakottavat ihmiset pois kodeistaan, saadaakseen heiltä maat uutta rakennusprojektiansa varten. Robocop (Robert John Burke) päättää yhdistää voimansa lainsuojattomien vapaustaistelijoiden kanssa, pelastaakseen asukkaat hädän keskellä. Huipputekniikan tuella hän aloittaa sodan Megacorpin ylivoimaista armeijaa vastaan Detroitin hallinnasta!

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.6.2024 13:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.