Kuvaus

Tuotteen Robot Vacuum Cleaner Dreame D10 (white) kuvaus


Robotti-imuri Dreame D10 (valkoinen)

Tutustu uuteen robotti-imuriin Dreame D10, joka tekee siivouksesta entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Tämä valkoinen robotti-imuri on suunniteltu tarjoamaan sinulle siistin kotiympäristön ilman vaivaa.

Ominaisuudet:

  • Älykäs navigointi: Dreame D10 hyödyntää edistynyttä kartanluontiteknologiaa ja tunnistaa tarkasti kodin eri alueet. Se liikkuu sulavasti huoneesta toiseen tehokkaasti ja välttää esteet matkan varrella.
  • Vahva imuteho: Tämä robotti-imuri on varustettu tehokkaalla moottorilla ja monikerrosimutekniikalla, joka poistaa tehokkaasti pölyn, hiukset ja roskat. Voit luottaa siihen, että Dreame D10 pitää lattiat puhtaina ja siisteinä.
  • Kattava puhdistusohjelma: Valitse erilaisista puhdistusohjelmista, kuten peruspuhdistus, pisteiden puhdistus tai reittipuhdistus. Voit myös ohjelmoida imurin siivoamaan tiettyinä aikoina, jolloin voit nauttia puhtaasta kodista ilman vaivaa.
  • Älykäs sovellusohjaus: Lataa Dreame-sovellus älypuhelimeesi ja ohjaa robotti-imuria missä tahansa ja milloin tahansa. Voit käyttää sovellusta määrittääksesi erilaisia puhdistusohjelmia, tarkistaa siivouksen tilan ja hallita robotti-imuria kätevästi.
  • Pitkä akun kesto: Dreame D10:n tehokas akku tarjoaa jopa 150 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella. Voit luottaa siihen, että robotti-imuri suorittaa perusteellisen siivouksen koko kotiisi ilman katkoksia.

Til

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 18 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.