Kuvaus

Tuotteen Robottipölynimuri Roidmi Eve Plus asemalla (musta) kuvaus


Robotti-imuri Roidmi Eve Plus asemalla (musta)

Tervetuloa tulevaisuuteen kotisi siivouksessa Roidmi Eve Plus -robotti-imurin avulla. Tämä älykäs musta robotti-imuri tekee siivouksesta vaivatonta ja tehokasta.

Puhdas koti joka päivä

Roidmi Eve Plus -robotti-imuri pitää kotisi lattiat puhtaana päivittäisellä imuroinnilla. Voit unohtaa raskaan imurin, sillä tämä kompakti robotti-imuri hoitaa homman puolestasi. Se imuroi perusteellisesti kaikki lattiat, olipa kyseessä parketti, laatta tai matto.

Automaattinen latausasema

Roidmi Eve Plus -robotti-imurilla on älykäs latausasema, johon se palaa itsestään imuroinnin jälkeen. Sinun ei tarvitse huolehtia lataamisesta, sillä robotti-imuri hoitaa sen puolestasi. Voit jättää sen päälle lähtiessäsi töihin tai nukkumaan, ja kotisi lattiat ovat aina puhtaat ja raikkaat.

Helppo käyttö ja ohjelmointi

Roidmi Eve Plus -robotti-imuri on helppo käyttää ja ohjelmoida. Voit asettaa sille päivittäisen siivousaikataulun, jolloin se lähtee automaattisesti imuroimaan. Voit myös ohjata robotti-imuria älypuhelimen avulla, jolloin voit käynnistää siivouksen mistä tahansa ja tarkistaa sen edistymisen reaaliajassa.

Akunkesto ja tehokas imurointi

Roidmi Eve Plus -robotti-imurin akku kestää jopa 120 minuuttia jatkuvaa käyttöä. Sen tehokas imurijärjestelmä poistaa tehokkaasti pölyn, hiukset ja muut roskat lattioiltasi. Voit luottaa siihen, että Roidmi Eve Plus pitää kotisi puhtaana ja raikkaana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 1 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.