Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään vialliset Roccat merkkinen pelinäppäimistö ja Logitech hiiri.

Logitech hiiri on pääsääntöisesti täysin toimiva, mutta toisinaan hiiri ei rekisteröi painallusta tai rekisteröi yhden painalluksen tupla klikkauksena. Hiiressä on päällä rulla, jota pystyy liikuttamaan molemmille sivulle, jonka lisäksi hiiren sivussa on kaksi painiketta ja päälipuolella yksi painike normaalien vasemman ja oikean painikkeen lisäksi. Hiiri on myös profiloitu käteen paremmin sopivaksi ja siinä on USB liitäntä.

Näppäimistö on enimmäkseen toimiva, mutta kaikki näppäimet eivät rekisteröi painallusta, kuten välilyönti. Näppäimistö on täyspitkä, sekä siinä on normaali näppäimistöön verrattuna muutama erikoisnäppäin, kuten makronäppäimet. Lisäksi näppäimistössä on säädettävät yksi väriset (siniset) valaistut näppäimet, sekä rannetuki ja liitäntänä on USB.

Taloudessamme on kissoja, jotka toisinaan tallustelevat ja viettävät aikaa näppäimistön ja hiiren päällä tai lähettyvillä. Voi olla, että näppäimistö ja hiiri eivät toimi kunnolla, koska niissä saattaa olla sisällä häiriötä aiheuttavaa kissan karvaa. Kumpaakaan ei ole yritetty avata tai sen paremmin puhdistaa, mutta näppäimistöstä yritettiin poistaa suurimmat kissan karvat vian korjaamiseksi, mutta tuloksetta.

Hakusanat: näppäimistö, näppäimistöt, näppäimistöjä, hiiri, hiiret, hiiriä, näppis, tieto, kone, tietokone, tietokoneen, tietokoneeseen, tietokoneisiin, tarvike, tarvikkeet, tarvikkeita, tietokonetarvike, tietokonetarvikkeet, tietokonetarvikkeita, lisä, lisätarvike, lisätarvikkeet, lisätarvikkeita, osa, osat, osia, lanka, langallinen, langalliset, langallisia, ATK, PC, elektroniikka, elektroniikkaa, oheislaite, oheislaitteet, oheislaitteita, tietotekniikka, tietokoneaiheista, tietokoneaiheiset, tietokoneaiheisia, pelinäppäimistö, pelinäppäimistöt, pelinäppäimistöjä


Teen yhteistyötä nimimerkki Kissanviikset kanssa, joten häneltä ostettujen tuotteiden lähetyskuluja on mahdollista yhdistää omieni kanssa. Käythän katsomassa myös hänen ilmoitukset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 10:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.