Kuvaus

Tapio Wirkkalan posliini "JÄÄKUKKA?"  MALJAKKO ( Eisblume) korkeus 16cm, pohjarenkaan Ø 6cm, yläreunan Ø 8,5cm ja paino 345g. Maljakko on uudenveroinen, ei säröjä eikä naarmuja. Pohjassa valmistajan leima: Rosenthal Studio - linie.

Tähän TAPIO WIRKKALAN vuonna 1963 kehittämän muodon "KOOSTUMUS" decor "Jääkukka" (Composition  Eisblume) sarjaan kuuluuva kahviastiasto on minulla toisessa kohteessa tarjolla. KAHVIKUPIT LAUTASINEEN JA KAKKULAUTASET, SOKERIKKO, KERMAKKO JA KAHVIKANNU; 33- osanen. Katso myös muutkin Tapio Wirkkalan tuotteet sivuiltani.

Tapio Wirkkalaa pidetään suomalaisen luovuuden suurena suojelijana. Hänen työnsä muotoilijana ja taiteilijana, graafisena suunnittelijana ja kuvanveistäjänä on voimakas ja moderni suomalaisen muotoilun osoitus vielä vuosikymmeniä hänen jälkeen.

TAPIO WIRKKALA työskenteli vuodesta 1957 lähtien Rosenthalissa. Hänen posliini-, lasi- ja ruokailuvälineet ovat; VUOSISATA (Century), KOOSTUMUS (Composition), KÄYRÄ (Kurve), MONIKULMIO (Polygon), VYÖTÄRÖ (Taille) ja MUUNNELMA (Variation). Service Century ( VUOSISATA) on sisällytetty Centre Georges Pompidou'n nykyaikaiseen muotoilukeskukseen Pariisissa. Muunnelmia löytyy tänään New Yorkin MoMa-kokoelmasta. Tapio Wirkkalan töitä esiteltiin vuonna 1964 Kasselin dokumenta III: ssa teollisen muotoilun osastolla. Wirkkala sai vuonna 1968 Rosenthal-posliinisen Rotundan, Medaglia d'Oro. Vuonna 1972 hän sai Suomessa arvonimen Taiteen akateemikko.
Tapio Wirkkala oli naimisissa taiteilija Ruth Bryk´in kanssa (taiteilija ja hyönteisten tutkija Felix Bryk´in tytär). Tapio Wirkkala Rut Bryk -säätiö Helsingissä kunnioittaa sekä taiteilijoiden teoksia, joiden tytär Maaria Wirkkala on myös kansainvälisesti menestyvä taiteilija.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini,,  keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita. 

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Mielellään yhdistän ostoja, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni! 

VOIT MYÖS ITSE VALITA TOIMITUSTAVAN: 

TAVAVOMAINEN LÄHETYS, ilman korvaus arvoa, jolloin en vastaa kadonneesta lähetyksestä: 

alle 2kg maximi mitat: P+L+K= 90cm HINTA 10,50€  

VAKUUTETTU PAKETTI: sisältää korvaus arvon 50,-€. Paketti luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan.

alle 2kg maximi mitat P+L+K= 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) HINTA 14,00€

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 13 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29 € Sulkeutuu 8 vrk 13 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.