Kuvaus

UUSI kirja. Hintaan lisätään toimituskulut 6e Samassa paketissa muitakin kohteitani ilman lisäkuluja.

Meitä kielletään syömästä milloin mitäkin, mutta tärkeämpää on tietää, mitä pitää syödä ja ennen kaikkea: miksi.
Monilla yleisillä sairauksilla on selkeä yhteys elintapoihimme, siihen mitä syömme ja kuinka liikumme. Kolme tavallisinta sairaustyyppiä ovat sydän- ja verisuonitaudit, syöpä ja vanhuuden dementia. Jatkuvasti lisääntyvät myös nivelsairaudet, tulehdukselliset suolistosairaudet ja psoriasis. Laajat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että paljon huonolaatuista rasvaa ja sokeria sekä liian vähän kuituja ja suojaavia antioksidantteja sisältävä länsimainen ruokavalio altistaa meidät näille kroonisille sairauksille. Ruokavaliolla voidaan joko vahvistaa elimistön puolustuskykyä sairauksia vastaan tai heikentää sitä.
Millaista ruokaa ihmisen sitten pitäisi syödä? Ruoka joka vahvistaa terveyttäsi esittelee terveysvaikutteisia ruoka-aineita marjoista kasviksiin ja kahvista punaviiniin. Se kertoo miksi ja millä tavalla ruokia kannattaa nauttia, jotta saisit niistä parhaan hyödyn.
Kirja jakautuu kolmeen osaan: Alkupuolella esitellään yleisiä sairaustyyppejä ja ruokavalion merkitystä niiden yhteydessä. Seuraavaksi tutustutaan ravintoaineisiin, jotka suojaavat sairauksilta ja helpottavat niiden oireita. Lopuksi tarjotaan valikoima herkullisia ruokaohjeita, joissa hyödynnetään elimistölle suotuisia, hyvää tekeviä ruoka-aineita. Pysy terveenä ja voi paremmin oikean ruoan avulla!
Kirjan tekijä Charlotte Erlanson-Albertsson on Lundin yliopiston lääketieteellisen ja fysiologisen kemian professori.



Tutustu myös verkkokauppaani, siellä on lisää tuotteita

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 21 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 15 vrk 21 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.