Kuvaus

Ruusunalle 25 CM

Ruusunalle voi korvata ruusukimpun ja ihastuttaa takuulla - nämä ruusut kestävät vuosia eivätkö ole lainkaan muovisen oloisia.Ruusunalle tulee kauniin lahjapakkauksen kera.

6kpl Punaisia 25cm Kainuun varastossa pikatoimituksella (1-3pv) - paketti myös valmiiksi koottu sinulle! 

Katso eri värivaihtoehdot tästä

Ihana ruusunalle on valmiiksi rakkaudella rakennettu sinulle. Se on tehty korkealaatuisesta ja ympäristöystävällisestä ja turvallisesta PE-materiaalista. Ruusut näyttävät kauniilta ja kestävät aina! Siitä saat upean sisustuskoristeen myös vaikkapa toimistoon, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Juhlista ystävänpäivää tai vuosipäivää tällä somalla lahjaidealla. Yllätä rakkaasi, ystäväsi, äitisi tai vaikkapa lapsesi! Kenellepä tahansa annatkin tämän ruusunallen, olemme varmoja, että lahjansaaja tulee ihastumaan siihen täysin.

Nallen koko: 25 x 16cm
Lahjapakkauksen koko: 17 x 17 x 29cm

Kuvatessa valaistuksesta johtuen väriero voi olla pieni. Tämä tuote on ehdoton myyntihitti ja asiakkaat rakastavat sitä! Huom. ruusunalle on rakennettu ja koottu sinulle käsityönä valmiiksi, eli vain lahjapakkaus tulee taitella itse, pakkauksessa on läpinäkyvä suojakelmu, joka tulee ottaa pois, jotta lahjapakkaus on kirkas. Mikäli ruusunallen ruusu on irronnut, aseta se paikalleen.

Tässä ohjevideo, miten taittelet lahjapakkauksen.

MEILTÄ MYÖS ISOT 40cm RUUSUNALLET


LL0845 (3)LL0845 (4)LL0845 (6)LL0845 (16)LL0845 (17)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 13 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.