Kuvaus

Tällä huutohinnalla saat joko uudenveroisen Saabin ratin tai uudenveroisen vilkun viiksen. Jos haluat molemmat, on maksamasi hinta tuolloin 20e*2. Toimituskulut saat tuolloin kaupan päälle.

Vm. 2001 Saab 9-3:n ratin vasemmalta puolelta vilkun viiksi tai valokytkin on peräisin Saabista, jolla oli ajettu 30'000 km irrotuksen hetkellä. Ei kulumajälkiä, sanoisinpa siis, että uudenveroinen tai erittäin hyvä. 9-3 Saabiin asennettu 30'000 km kohdalla nahkainen ohjauspyörä ja cruise, jolloin nämä jäivät yli. Ts. näissä ei ole mitään vikaa, vaan vaihdon syynä on ollut nk. ylimääräinen raha, josta päästy tällä tavalla kätevästi eroon merkkiliikkeessä vieläpä.

Viiksen asennus verraten helppo. Rattipylvään ympäriltä paneelit pois, kytketään johdot abikoliittimin, paneelit takaisin, voilà. Ratin irrotus hieman vaikeampi. Joudut irrottamaan alkajaisiksi ratin sivuilla olevat 6-kolo pultit ja turvatyynyn.

Osat käy mahdollisesti myös Opeliin, joita on myynnissä myös nimellä Baojun, Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Holden, Jiefang, OnStar, Vauxhall, Wuling jne jne nimillä. Turvatyyny (siirretty uuten rattiin) ei kuulu hintaan. Hintaan 20e kuuluu vain kuvassa näkyvä joko ratti tai vilkun viiksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
20 €
tai
Sulkeutuu 33 vrk 14 h 27 min
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
20 € Sulkeutuu 33 vrk 14 h 27 min
Kysymykset