Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Laitan nämä samaan huutoon. Myyjän osaaminen ei riitä kertomaan kuinka kunnossa nämä ovat.

Sunpak Auto14
Sopii useimpiin SLR kameroihin with Hot Shoe. Kiinteä synchro X piuha. Noin vuodelta 1975. Sarjanumero 16584825 JAPAN. Käyttää 2 kpl AA sormiparisto, paristot ei tule mukana. Testailin paristoilla ja Canonet 28 kameralla, väläytti salaman kun painoi kameran laukaisinta. Patterikotelon kansi ehjä ja toimii hyvin, liittimet puhtaat ja kirkkaat, hapettumia ei ole. Kunto tyydyttävän hyvä. Suojakoteloa ei ole.
Manuaali: https://www.flickr.com/photos/25797459@N06/albums/72157672916610611/

Philips Flash P18 Computer
Käyttää 2 kpl AA sormiparisto, paristot ei tule mukana. Testailin paristoilla ja merkkivalo syttyi. Paristokotelon kansi ehjä, liittimissä hapettumaa mutta otti virtaa vastaan. Vaikuttaisi että kontakti kameran hot shoe kenkään on vioittunut, painunut sisään. Kytkettävissä piuhalla kameraan mutta piuhaa ei ole, ehkä piuhan kanssa pystyisi käyttämään. Made in Japan. Kunto heikko. Suojakoteloa ei ole.

Agfatronic 182 C Computer
Käyttää 2 kpl AA sormiparisto, paristot ei tule mukana. Testailin paristoilla ja merkkivalo syttyi. Testailin Yashica MG-1 kameralla, väläytti salaman kun painoi kameran laukaisinta. Patterikotelon kansi vioittunut mutta toimii teippivarmistuksella, liittimissä hapettumia ei ole. Kunto tyydyttävän heikko. Suojakoteloa ei ole.

Agfatronic 240 CB
Käyttää 2 kpl AA sormiparisto, paristot ei tule mukana. Testailin paristoilla ja mitään elämää ei tapahtunut. Testailin kameralla mutta ei elämää. Testailin myös PC-sync piuhalla mutta ei elämää. Patterikotelon kansi jäykkä mutta ehjä. Liittimissä jossain määrin hapettumaa. Suojakoteloa ei ole. Ulkoisesti siisti.

salama salamalaite salamavalo filmivalokuvaus filmikamera

Toimitus onnistuu Matkahuollon, Postin ja R-kioskin kautta. Pakkausmateriaalit, pakkaaminen, kuljetus operaattorin toimipisteelle ja operaattorin kuljetusmaksu; toimituskulut yhteensä 10 e.
Mahdollista että yhdistelen huutoja samaan pakettiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 21:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.