Kuvaus

Hanna Granfelt (1884-1952) on kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaislaulajia. Merikannon, Sibeliuksen ja Eino Leinon työtoverista tuli suosikkinäyttelijä, jonka elämäkerta on koko vuosisadan alkupuoliskon historiaa kiehtovasti kuvaava suomalainen, eurooppalainen tragedia.

Granfelt aloitti näyttelijänä 1900-luvun vaihteen Helsingissä, jonka kulttuurielämä eli kiihkeää syntyvaihettaan. Kansallisteatteri oli lahjakkaan nuoren näyttelijän estradi. Hänestä tuli koko Helsingin palvoma tähti, jonka ihailijoita - ja vähän enemmänkin - oli mm. C. G. E. Mannerheim.

Granfelt opiskeli laulua Pariisissa ja Berliinissä, jonne hän jäi jumiin ensimmäisen maailmansodan syttyessä - vihollismaalaisena. Sittemmin hän teki huikean uran Euroopan oopperaestradeilla yhtenä Richard Straussin lempisolisteista, ja palattuaan kotiin jatkoi sitä Kansallisoopperan suosikkina.

Tähden elämässä riitti vastoinkäymisiä, joihin liittyivät niin epäonniset miessuhteet, terveys- ja rahahuolet kuin alkoholi sekä vallankumous, kaksi maailmansotaa ja evakkous.

---------

Kuvan kirja. Sidottu / kovakantinen kansipaperilla.

KUNTO oikein hyvä. (Lahjamerkintä, ei muita merkintöjä. Hiukan kansipaperihankaumaa.)

TOIMITUS tapahtuu pakettikuljetuksena. (Paketeissa on seuranta. Tilaus suojataan asiallisesti.)

Kuuskulma on ainoastaan verkkokauppa. Tuotteissa ei ole noutovaihtoehtoa. (Luithan myös toimitusehdot ja -aikataulut vierestä.)

-------------   > PK AD1.4

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
Sulkeutuu 93 vrk 8 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16 € Sulkeutuu 93 vrk 8 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.