Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan kaiuttimet olleet samassa talossa vuodesta 1977.Käytössä olleet viime vuodet kotiteatterin takakaiuttimina ja todella harvaan käytetty ehjät mutta diskantin kupit on vähän rutussa"katso kuvat" ja kysymys osiossa onkin näistä kyseisistä kaiuttimista osaavampaa tietoa..Ei itsellä ainakaan ollut vaikutusta ääneen toki ota tämä huomioon jos ostat nämä..Kaiuttimien suojaverkot ehjät mutta pölyiset ja on toki kaiuttimissa käytön jälkeä kun ovat yli 40v vanhat.Johdot on katkaistu n.50cm pätkiksi joten siitä vaan liitokset teet ja kuuntelemaan..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 17:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.12. klo 1:15

Jos pölynikurikikkaa kokeilee, se letkun ilmareikä kannattaa ensin avata, ettei imua ole liikaa, ja varoa ettei letku pääse kokonaan kiinni elementtiin. Itselläni on samanlaiset Salorat, nuo on oikein sijoitettuna ja vintage vahvarin kanssa tosi hyvät.

23.12. klo 1:43

Joo suoristin edelliset mitkä minulla oli hammastikulla ja tipalla pikaliimaa...En huomannut eroa äänessä kyllä ennen ja jälkeen...Hyvät klassikko kajarit ja melkein ilmaiseksi

23.12. klo 0:11

Diskantista sen verran, että kyseessä ei ole erillinen pölykuppi vaan tuo on itse diskanttikalvo, sen alla on vain kela ja magneetti. Kyllä se on tökätty lyttyyn. Nuo voisi vielä saada hyvin varovasti pölynimurilla läheltä imemällä takaisin.

23.12. klo 1:40

Mulla on ollut näitä useampi pari..Ja voin sanoa että tarkkaan en tiedä miksi nämä on rutussa..Testattu Saloran vahvarilla vähän aikaa sitten ja ääni on edelleen hyvä...

11.6. klo 6:51

Saisko kuvat itse basso ja diskantti kajareita ja missä kunnossa kankaat ovat? raksu017 ät outlook.com

muokattu 28.6. klo 12:40

Lisätty kuvat ja paremmat tiedot...