Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva Samsung SyncMaster 225bw 22 tuuman laajakuvanäyttö. Hyväkuvainen ja laadukas näyttö, 1680 x 1050 resoluutiolla. Näyttö on varustettu hyvällä jalustalla, kallistuksen lisäksi korkeussäätö.

Mukana ensimmäisessä kuvassa näkyvä, näytön mukana tullut SoundBar-tyylinen kaiutin volumesäädöllä, ja 3.5mm johto kaiuttimen tietokoneeseen liittämistä varten. Toisessa kuvassa näkyy näyttö kaiutin irroitettuna. Kaiutin ottaa virtansa näytöstä kaapelilla.

Mukaan saa myös virtakaapelin, sekä DVI-->HDMI johdon, jolla näytön kytkee HDMI liitäntään digitaalisesti. Mukaan saa toiseksi näyttökaapeliksi valinnan mukaan joko VGA--->VGA tai DVI--->DVI kaapelin, aiemmin mainitun HDMI liitäntäkaapelin lisäksi.

Täysin toimiva, jotain pieniä käytön jälkiä voi toki olla, esim. Virtanapin pinta on hieman kulunut, ja joitain todella pieniä pintanaarmuja voi havaita kuvapinnasta, jos oikein tarkkaan katsoo. Hyvässä kunnossa mielestäni. Selvyyden vuoksi mainittakoon vielä, että myynnissä siis yksi näyttö. Kaksi kuvaa, jotta näkee miltä näyttö näyttää kaiuttimella tai ilman.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


45 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 18:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.