Tuote on myyty käyttäjälle huu9988 hintaan 20 €

Kuvaus

Myynnissä siistikuntoinen, mutta vanhempi Samsungin Chromebook. Tarkemmat speksit oheisen linkin takaa:

https://hinta.fi/503110/samsung-xe-series-xe303c12/tuotetiedot

Eli tähän ei ole saanut päivityksiä enää vuosiin ja siksi sen käyttö on rajoitettua. Esim. pankkien tai sellaisten nettisivujen, jotka vaativat uusinta tekniikkaa, tämän kanssa ei ole asiaa (esim. Netflix). Nopealla testauksella nyt ainakin Googlen omat palvelut tuntuivat toimivan moitteetta (YouTube, Gmail, Drive, Docs, Sheets, Slides...).

Itse käyttäisin tätä juurikin reissukoneena tai vaikka langattoman (media)palvelimen hallintalaitteena. Yksi tuttu käyttää vanhaa Chromebookia valvontakameroiden hallinta-/katselulaitteena. Eli kyllä tälle ihan käyttöä vielä löytyy, mutta ainoaksi koneeksi tätä en missään nimessä suosittele.

Mukaan tulee itse koneen lisäksi alkuperäinen laturi, jolle onkin käyttöä, koska koneen akku on täysin mykkä.

Kone on nyt nollattu (Powerwash), eli kun sen käynnistää seuraavan kerran, se on juuri samanlainen kuin kaupasta sen uutena ostaessasi (paitsi kaikki päivitykset on ladattu valmiiksi).

Nettohinta on 20,00 euroa (+6,90 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja hyvin paketoitu paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Katso myös muut myytävät kohteeni. Useamman tavaran ostajalle, tavarat tulevat yksillä postikuluilla (suurimman postikulun mukaan).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 15:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.