Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Samsung Galaxy A52 5G (musta) on jämäkkärunkoinen laatupuhelin, joka kestää rasituksen lisäksi vettä ja pölyä.

Terävä, nopea ja kestävä 6,5' tuuman ja 120 hertzin sAMOLED-näyttö sekä tuki vikkelälle 5G-yhteydelle. Toimii sujuvasti ja sisältää kaikki mahdolliset ominaisuudet ja työkalut, joita voi joskus tarvita.

Suoritustehoa löytyy, joten Play-kaupassa sovelluksia ja pelejä selatessa ei käy aika pitkäksi. Laadukkaalla pääkameralla saa upeita kuvia (supertarkka Sonyn 64 megapikselin järjestelmä), ja sillekin löytyy lukuisia hyviä sisäänrakennettuja ominaisuuksia niin still- kuin videokuvakäyttöön (HDR, UHD 4K, 30/60 FPS...). Etukamerakin (Sonyn 32 megapikselin kamera) on riittävän hyvä selfie-kuvien ottamiseen.

Runsas 128 gigatavun kovalevytila takaa sen, että kuvat, videot, sovellukset ja pelit mahtuvat. Muistikorttipaikka löytyy, tuki aina yhteen terabittiin asti.

Latukseen ja tiedonsiirtoon USB-C-portti. Ulkoisesti ja sisäisesti virheettömässä kunnossa. Myös akku kestää moitteetta vuorokauden kovallakin käytöllä. Ollut suojakotelossa, jonka voin lahjoittaa kaupantekijäisiksi.

Mukaan alkuperäispaketti, mutta latauskaapelia olen joutunut korjaamaan teipillä ja verkkovirtapää on uuden puhelimen laturina, joten USB-C-laturi ei sisälly pakettiin. Pikalataus toimii moitteetta muillakin latureilla.

Takuuta jäljellä 7/2024 loppuun saakka. Lisäkuvia ja -tietoja voi kysellä. Raha tilille postikuluineen ja paketti toimitettavaksi. Noutokin onnistuu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


130 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2024 19:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.