Tuote on myyty käyttäjälle 3042 hintaan 173,50 €

Kuvaus

Ei hintavarausta. Lähtöhinta 1 euro. Ei postikuluja kohteen voittajalle. Minä maksan postituksen kuluineen. Noutokin passaa.

2.9.2023 ostettu 399 euron hintainen Samsung Galaxy A54 5G mustana. Takuuta 16 kuukautta jäljellä.

Kyseessä on tämä tuote:

https://www.telia.fi/kauppa/tuote/samsung-galaxy-a54-5g/sm-a546blgceub?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6paQ2EFzqhw9LCMXo0bAs-kQGoy0PCGE8eFWnOE-oNGdM7rU3zUP9WBoCftUQAvD_BwE

Puhelin uudenveroisessa virheettömässä kunnossa kaikin puolin. Mukaan tulee puhelimen lisäksi kunnollinen hyvin suojaava kirkas suojakuori, ostopäivänä asennettu luja kunnollinen panssarilasi, laturi, latauskaapeli, 128 gigatavun muistikortti millä tuplaat puhelimen tilan 256 gigaan, sim kortin vaihtotyökalu, pikaohjeet, takuulappu.

Puhelimessa kirkas ja valovoimainen 120 hertsin oled näyttö, toimii nopeasti, tällä saa nättejä kuvia ja puhelin kestää vettä sekä pölyä. Erinomainen laite. Ei naarmuja, ei kolhuja, ei minkäänlaisia käytön jälkiä missään.


Samsung Galaxy A54 5G
Kestävä ja miellyttävä muotoilu tekee Galaxy A54 5G:stä helppokäyttöisen puhelimen, jossa kaikki ominaisuudet ovat käden ulottuvilla. Suuren tallennustilan ansiosta tilaa riittää kaikille uusille ja vanhoille muistoillesi. Puhelimen neljä kameraa on integroitu sulavasti ja ne ovat valmiina ikuistamaan kaikki kokemuksesi. Kuvaa ja videoi terävästi ja tasaisesti laajakulmista aina pienimpiin yksityiskohtiin – myös pimeässä. Nopea, responsiivinen 120 Hz Super AMOLED Infinity-O-näyttö takaa sekä sulavan selailun että nopean pelaamisen minimaalisella viiveellä. Katso suosikkielokuviasi täydellisellä värintoistolla ja kontrastilla, ja nauti elokuvateatteritasoisesta tunnelmasta. Huippunopea 5G-yhteys takaa huippuvauhdit kaikkeen tekemiseen.

5000 mAh:n akun ansiosta virtaa puhelimessa riittää jopa 48 tuntia, joten voit unohtaa akusta stressaamisen. Tarvittaessa saat pikalatauksella nopeasti lisää virtaa. Galaxy A54 5G on vesi- ja roiskesuojattu IP67-luokituksen mukaisesti, minkä lisäksi sen näytössä on vahva Glass 5 -lasi. Samsung Knox -tietoturvajärjestelmä tuo puhelimelle turvaa läpikotaisin, ja oma sisältösi pysyy vain omissa käsissäsi.

Terävä näyttö reunasta reunaan
6,4 tuuman FHD+super AMOLED – näyttö toistaa värit, valon ja kontrastin upealla tavalla. Infinity-O-näytön koko on maksimoitu, ja se ulottuu puhelimen reunasta reunaan. Näytön salamannopean 120 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta niin pelit kuin muut sisällöt näyttävät henkeäsalpaavan aidoilta ja sulavilta.

Tilaa kaikelle
Runsaan tallennustilan ansiosta tilaa löytyy kaikelle sisällölle: kuville ja videoille, ideoille ja luonnoksille sekä muille dokumenteille. MicroSD-kortilla tallennustilaa voi laajentaa aina 1 teratavuun asti. Tilaa riittää sekä vanhan puhelimesi sisällölle että uusille luomuksille.

Kuvaa ja videoi vakaasti ja terävästi
Neljä kameraa tarjoavat loistavat mahdollisuudet videoida ja kuvata kaikkea eteesi tulevaa. Korkearesoluutioinen 50 megapikselin OIS-pääkamera optisella kuvanvakaimella ja automaattitarkennuksella ottaa erittäin teräviä kuvia ja vakaita videoita. Nightographyn ansiosta voit filmata ja kuvata sujuvasti ja vakaasti myös pimeässä. Herätä katsojan mielenkiinto makrokameralla, joka luo mukaansatempaavan bokeh-efektin pehmeällä sumennuksella, mutta tarkentaa samalla pienimpiinkin yksityiskohtiin. Ikuista enemmän ultralaajakulmakameralla tai korosta kuvattavaa kohdetta syvyyskameralla. Terävällä selfiekameralla nappaat upeat selfiet.

Vain mielikuvitus on rajana
Käytä Portrait Modea luomaan itsestäsi henkilökohtainen muotokuva haluamallasi taustalla. Saa ystäväsi nauramaan Fun Modella, joka tekee sinusta astetta hauskemman hahmon. Palaa menneeseen Relive Your Memories -toiminnolla.

Dolby Atmos takaa upeat soundit
Tunnetta upeasta äänentoistosta ei voi aliarvioida. Dolby Atmosin surround-äänentoistolla kuulet musiikin syvemmin – joka nuottia myöten.

Työskentele saumattomasti muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa
Tervetuloa Samsung Galaxy -ekosysteemin suurempaan, viihdyttävämpään maailmaan. Käytä Galaxy A54 5G -puhelinta saumattomasti ja helposti yhdessä muiden Samsung Galaxy laitteiden, kuten Galaxy Budsien, Watchin, Bookin ja Tabin kanssa.

Mielenrauhaa Samsung Knoxilla
Samsung Knox -tietoturvajärjestelmä suojaa puhelimesi läpikotaisin laitteen ensikäynnistyksestä alkaen. Lisää turvaa tuo puhelimen lukituksen avaaminen sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella.

Turvaa näyttöön integroidulla sormenjälkilukijalla
Käynnistät Galaxy A54 5G -puhelimesi joko omalla sormenjäljelläsi näytöllä tai kasvojentunnistuksella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
173,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 17:24
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
2.5. klo 18:57

Jos hinta 50 jää, maksaa 10 e, eikä saa puhelinta, harva tekee 10 e rikosilmoituksen

2.5. klo 19:05

Hei, katso palautteeni,ne on oikein hyvät. Jos siitä huolimatta luottamusta ei ole ja epäilyttää huutaa kohdetta niin älä huuda sitä.

2.5. klo 18:54

Huutoturva?

2.5. klo 19:06

Se ei ole itselleni tuttu enkä ole sitä koskaan käyttänyt saati tarvinut.