Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään uudenveroinen Samsung Viewfinity S5 S34C500G 34" näyttö. Mukaan kaikki alkuperäinen sälä laatikkoa myöten. Kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Näyttö ostettu: 19.11.2023
Takutta jäljellä: 20kk
24 kuukauden Bring-In takuu


--NÄYTÖN TIEDOT--

Ultimaattista tehokkuutta ultraleveällä ViewFinity-näytöllä! Samsugin 34” ViewFinity S5 -näyttö tyylikkäällä kehyksettömällä muotoilulla tarjoaa erinomaisen UWQHD-tarkkuuden ja runsaasti työpöytätilaa saumattomaan multitaskaukseen.

Ultraleveä 21:9 kuvasuhde

34-tuumaisella UWQHD-näytöllä pidät mukavasti useita ikkunoita auki rinnakkain. Laaja kuva tuo oman säväyksensä myös peli- ja viihdekäyttöön, ja tehostaa kaikenlaista työskentelyä, koska et joudu vaihtelemaan ikkunoiden välillä. Käytössäsi on Full HD -resoluutioon verrattuna jopa 2,4-kertainen määrä pikseleitä!

Laadukas VA-paneeli

Näytön 34” VA-paneeli mahdollistaa tarkat ja vivahteikkaat värit ja laajan 178 asteen katselukulman. VA-paneelissa on HDR10-tekniikka ja loistava 3000:1 kontrastisuhde, joka takaa vaikuttavan kuvan ja laajan väriskaalan aina puhtaan valkoisista syvimpiin mustiin. 100 Hz:n virkistystaajuus tekee liiketoistosta sulavaa myös pelikäytössä.

Hellä silmille

ViewFinity-näytön valosensori tunnistaa ympäristön valoisuuden ja säätää näytön kirkkautta sen mukaisesti. Eye Saver -tila ja Flicker-Free-toiminto suojaavat silmiä lisäksi sinisen valon ja näytön välkkymisen aiheuttamalta rasitukselta.

FreeSync

AMD FreeSync synkronoi näytön virkistystaajuuden näytönohjaimen ruudunpäivitysnopeuden kanssa, mikä vähentää kuvan nykimistä ja repeilyä. Näytön virkistystaajuus mukautuu dynaamisesti, jotta nopealiikkeisetkin pelikohtaukset näkyvät sulavan saumattomasti.

Liitännät

2 x HDMI 2.0
1 x DisplayPort 1.2
1 x kuuloke

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


320 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 21:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.