Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sanni on Sannin kolmas studioalbumi. Levy julkaistiin 7. lokakuuta 2016. Lelvymyi ennakkoon platinaa ja se debytoi Suomen virallisen listanykkösenä.

Albumi sai kriitikoilta positiivisen vastaanoton. Aamulehden Jussi Saarinen kehui persoonallisia lyriikoita ja "hullunluovaa" tuotantoa. Helsingin Sanomien Oskari Onnisen mukaan kyseessä on "Suomen rajoja rikkovin pop-albumi". Savon Sanomien Aki Lehden mielestä albumilla on "useita moderneja pop-helmiä", vaikka se onkin sävellyksiltään ja sovituksiltaan Sannin albumeista keskinkertaisin. Soundin Arttu Seppänen oli puolestaan sitä mieltä, että albumikokonaisuus on toistaiseksi Sannin paras. Myös Seppänen jakoi kiitosta albumin tuotannolle ja lyriikoiden "konstailemattomuudelle sekä päiväkirjamaiselle otteelle".

Levy on uusi. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 5 euros, othercountries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

1.Koti-ikävä  3:56

2.Että mitähän vittua  3:59

3.Oo se kun oot(mukana Paperi T)  4:01

4.Sanni  3:27

5.Tyttöystävä  3:51

6.Mörköjä  4:17

7.Kakara ku Cara  3:21

8.Sinkku  5:03

9.Ku KanyeKanyee(mukana Cheek)  3:24

10.Vahinko  4:00

11.Moukari  3:45

12.Trampoliini  4:31

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2024 18:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.