Kuvaus

Kasarin tieteiskauhuklassikko. Suomiprintti.

Scanners – tappava ajatus on David Cronenbergin ohjaama ja käsikirjoittama scifielokuva vuodelta 1981. Elokuvassa 'scannerit' ovat ihmisiä, joilla on telepaattisia ja telekineettisiä kykyjä.

Juoni

Cameron Vale (Stephen Lack) on yksi 237:stä scannerista. Cameron pystyy lukemaan toisten ajatuksia ja ohjaamaan heidän ruumiitaan, mutta ei pysty hallitsemaan kykyjään, vaan kärsii jatkuvasta päänsisäisestä metelistä. ConSec-yhtymä ottaa Cameronin suojiinsa ja antaa hänelle ephemerol-nimistä lääkettä, joka hiljentää ylimääräiset äänet. ConSecin pyrkimyksenä on päästä eroon voimakkaasta Darryl Revokista (Michael Ironside), scannerista joka haluaa jonain päivänä kaltaistensa hallitsevan maailmaa. Pyrkiessään Revokin jäljille Cameron törmää joukkoon scannereita, jotka haluavat käyttää kykyjään hyviin tarkoituksiin. Yhdessä joukon johtajan Kim Obristin (Jennifer O'Neill) kanssa he aloittavat viimeisen taistelun, jossa ratkaistaan kaikkien scannereiden ja viime kädessä koko maailman kohtalo.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Näyttelijät

  Stephen Lack  …  Cameron Vale  

  Michael Ironside  …  Darryl Revok  

  Jennifer O'Neill  …  Kim Obrist  

  Patrick McGoohan  …  Paul Ruth  

  Robert A. Silverman  …  Benjamin Pierce  

 

Arvioita

Video-oppaassa vuodelta 1994 Kari Salminen kutsuu Scannersia bio-scifiä ja yhteiskunnallista vainoharhaisuutta yhdisteleväksi vauhdikkaaksi jännityselokuvaksi ja antaa sille neljä tähteä viidestä, mikä vastaa sanallista arviota ”erinomainen”.[

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 1 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 31 vrk 1 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.