Kuvaus

Schildts & Söderströms - Filosofit
Upeasti kuvitettu ja visuaalisesti muistiinjäävä oppikirja & tietokirja

Eläin elää, ihminen ihmettelee. Esimerkiksi näin: Mistä tietää, onko olemassa? Mitä on totuus? Kuinka elää hyvää elämää? Luonnostaan utelias ihminen on kautta aikain pohtinut elämän ja olemassaolon tarkoitusta. Onneksemme suuret ajattelijat ovat tarjonneet vastauksia ja samalla mullistaneet maailmaamme.

Filosofit on laaja mutta tiivis tietokirja maailman kiehtovimmista ajatuksista. Se haukkaa leijonanosan länsimaisesta kulttuurista ja pureskelee sen ymmärrettävään muotoon. Teoksessa on mukana yli sata suurta ajattelijaa kreikkalaisesta Thales Miletoslaisesta slovenialaiseen Slavoj Žisekiin, ja länsimaisten suurnimien lisäksi tilaa saavat aasialaisen ja afrikkalaisen perinteen filosofit. Kirja kattaa yli kaksi ja puoli tuhatta vuotta ihmiskunnan historiasta.

Filosofit avaa syvällisten ajattelijoiden ideat selkeiksi, ja sen sähäkkä kuvitus oikoo mutkikkaiden teorioiden solmut. Knoppitiedon ystävälle kirja vilisee kiinnostavia anekdootteja ja palauttaa mieliin klassikkosanontoja.

Meissä jokaisessa asuu pieni filosofi. Siksi tämä kirja kuuluu itse kunkin kirjahyllyyn - olitpa sitten tiedonjanoinen opiskelija tai kouliintunut kyökkifilosofi.

  • Schildts & Söderströms
  • Sivumäärä: 350 sivua
  • Asu: Iso kovakantinen kirja
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 18 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23 € Sulkeutuu 4 vrk 18 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.