Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä 

 

Sean Connery Collection (3DVD)

Sisältää seuraavat elokuvat:

Punaisen Lokakuun metsästys / The Hunt for Red October 

Neuvostoliiton yhdinsukellusvenelaivaston ylpeys, teknologian viimeisintä huutoa edustava Punainen Lokakuu lähestyy Yhdysvaltain rannikkoa kapteeni Marko Ramiuksen komennossa. 

USA:n analyytikko Jack Ryan uskoo Ramiuksen aikovan loikata. Mutta Ryanilla on vain muutama tunti aikaa löytää Ramius ja todistaa väitteensä oikeaksi, sillä Punaisen Lokakuun jäljillä on myös koko Neuvostoliton ilma- ja merivoimat.

Punaisen Lokakuun metsästys on hyytävän jännittävä high-tech -trilleri, joka perustuu Tom Clancyn bestselleriin. 

Ohjaus: John McTiernan

Käsikirjoitus: Tom Clancy

Pääosissa: Sean Connery, Alec Baldwin, James Earl Jones, Scott Glenn, Sam Neill, Joss Ackland, Richard Jordan, Tim Curry, Peter Firth, Stellan Skarsgård, Jeffrey Jones

Valmistusvuosi: 1990

Kesto: 2 h 10 min

_________________________________________

Lahjomattomat / The Untouchables 

Eletään 1930-luvun Chigagossa, kieltolaki on voimassa mutta viinan myyntiä ei voi estää, sillä toimintaa johtaa itse Al Capone (Robert De Niro).

Eliot Ness (Kevin Costner) nousee joukkoineen Al Caponea vastaan. Koska vanhojen poliisien keskuudesta on hankala löytää rehellisiä poliiseja, jotka uskaltaisivat nousta Caponea vastaan, Ness kerää joukon täysin uusista ihmisistä. 

Passipoliisi Jimmy Malone (Sean Connery), FBI:n kirjanpitäjä (Charles Martin Smith), tulokas Giuseppe Petri (Andy Garcia) ja Ness itse muodostavat uuden ryhmän, jota aletaan kutsua nimellä "Lahjomattomat". Heidän tarkoituksenaan on pistää Capone tiilen sisään...

Brian De Palman, David Mametin tekstistä, ohjaama Lahjomattomat perustuu samannimiseen televisiosarjaan ja Eliot Nessin kirjoituksiin.

Ohjaus: Brian De Palma

Pääosissa: Kevin Costner, Sean Connery, Robert De Niro, Andy Garcia, Charles Martin Smith

Valmistusvuosi: 1987

Kesto: 1 h 55 min

_________________________________________

The Presidio

Everstiluutnantti Caldwell ja poliisitarkastaja Jay Austin eivät pidä toisistaan. Eivät pätkääkään, sillä juuri Caldwellin tähden Austin erotettiin aikanaan sotilaspoliisista.

Nyt nämä kaksi katkeraa vihamiestä pakotetaan työskentelemään yhdessä, tehtävänään selvittää Presidion sotilastukikohdassa tapahtunut raaka murha. Kaiken kukkuraksi tarkastaja Austin on palavasti rakastanut nuoreen kaunottareen, joka sattuu olemaan everstiluutnantti Calwellin tytär.

Kovavauhtinen toimintatrilleri, jossa aluksi nuoret rakastavaiset selvittelevät välejään ja lopulta aseet ja nyrkit laulavat San Franciscon öisillä kadulla.

Ohjaus: Peter Hyams

Pääosissa: Sean Connery, Mark Harmon, Meg Ryan, Jack Warden

Valmistusvuosi: 1988

Kesto: 1 h 37 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 2 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 15 vrk 2 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.