Kuvaus

NHL Hockey 91 Sega Megadrivelle! Ensimmäinen Electronic Artsin lätkäpeli, joka tehtiin John Maddenin jättimenestyksen jalanjäljissä. Tässä vaiheessa virallinen nimi oli vielä EA Hockey, koska lisenssiä ei oltu hankittu liigalle, joukkueille tai pelaajille, mutta käytännössä tämä on samaa NHL-sarjaa kuin seuraavat ikoniset osat!


Pelissä pääsee taistelemaan lätkän maailmanmestaruudesta aikansa parhaiden maajoukkueiden ja vähän eksoottisempienkin tapauksien kanssa. Saksat olivat jo yhdistyneet, joten niitä on pelissä vain yksi kappale. Toisaalta Tshekkoslovakia ja Neuvostoliitto ovat vielä voimissaan, joten he pelaavat aika laadukkailla kokoelmanipuilla (oikeita pelaajia ei ole, mutta voimasuhteet ovat suht oikeat). Perinteisten pohjoismaiden, Puolan, Italian ja Sveitsin ohella on mahdollisuus pelata myös todellisilla lilliputeilla, kun peliin on tehty esim. Portugalin, Espanjan, Hollanin, Belgian, Jugoslavian, Islannin ja Luxenburgin joukkueet! Jos haluaa haastetta niin USAa ja Canadaa voi siis lähteä kepittämään aika heikoillakin joukkueilla!

Pelimekaniikka on hyvin samanlainen kuin tätä seuraavissa NHL 92-93 peleissä. Kamerakulma on sama ja vauhdikas arcade-lätkä on saatu purkitettua 16bit-kasettiin jo heti ensiyrityksellä! Kova fyysinen peli tarjoaa tiukkoja pommeja ja taisteluja kotisohvalla jos päätät kamppailla kaveripiirin herruudesta. Voit myös pelata joko vastakkain tai kahdestaan konetta vastaan ihan kuin seuraavissakin peleissä. Tappelut ovat myös läsnä tässä teoksessa, ongelmien selvittäminen nyrkein on aina mukavaa puuhaa, eikä sitä tarjottu joka vuosi EAn toimesta lätkäfaneille.

Tätä peliä ei julkaistu koskaan Jenkeissä, joten jos olet katsellut esim YouTube-videoita joissa puhutaan Segan lätkäpeleistä, niin tämä NHL 91 sivuutetaan niissä aika usein. Hieman outoa ettei tätä viety USAan, kun toisaalta sitten taas NHL92 julkaistiin siellä mutta sitä ei saatu Eurooppaan..

Annan tuotteelle toimivuustakuun. Laatikko on nähnyt jonkun verran elämää vuosien mittaan, eikä ohjeita ole antaa mukaan. Kaikkien pelikasettien liittimet on putsattu, ne on testattu ja pelit toimivat. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 8 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11,50 € Sulkeutuu 105 vrk 8 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.