Kuvaus

Gain Ground, Megadriven varhaisen aikakauden toimintapeli, joka haastaa strategisen ajattelusi. Valitse joukostasi sankari ja käy läpi eri aikakausien taistelukenttiä. Jokainen taso tarjoaa uusia haasteita ja vihollisjoukkoja, jotka vaativat nokkeluutta ja taitoa. Onnistuessaan välttämään tappiot, pelaaja palkitaan uusilla hahmoilla, jotka tuovat lisää voimaa ja monipuolisuutta peliin – tavoitteena lopullinen voittamattomuus!

Tämä japanilainen versio on osa videopelihistoriaa. Sen tyylikkäät kansikuvat ja ohjekirja ovat itsessään taideteoksia, jotka heijastavat japanilaista kulttuuria ja pelisuunnittelun huippua. Tämä tekee siitä erinomaisen lisän minkä tahansa keräilijän kokoelmaan.

Peli on yhteensopiva PAL-Mega Drive -konsolin kanssa käyttäen joko adapteria tai muokkaamalla konsolin kasettipaikka sopimaan suuremmalle pelikasetille. Peli on testattu molemmilla tavoilla.

Pelikielenä on englanti. Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikki pelikasetit on testattu, niiden liittimet on puhdistettu ja ne toimivat moitteettomasti,  jotta voit nauttia pelistä ilman huolta.

Tuote on noudettavissa Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä, vain 200 metrin päästä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 13 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

45 € Sulkeutuu 99 vrk 13 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.