Kuvaus

Selkävoitto kivusta

  • ValitutPalat, 2002; käännös englanninkielestä, suomalaisen teoksen toimittanut Jukka Pekka Kouri
  • kovakantinen kirja, koko n. A4; 390 sivua, runsas kuvitus
  • Siisti ja hyväkuntoinen kirja, ainoastaan kannessa jotain ihan pientä käsittelyn jälkeä pinnassa
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 7 euroa = 10 euroa  (Samaan pakettiin saa muitakin saman myyjän kirjoja niin paljon kuin mahtuu ilman muita toimituskuluja)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Selkävoitto kivusta on kivunhallintaopas ja lääkärikirja. Se on tietoteos kivusta, kipua aiheuttavista sairauksista ja niiden hoidosta. Kirja selvittää, mistä kivussa on kysymys, miten se syntyy, miten se kroonistuu ja millaisia tekijöitä siihen voi liittyä.

Laaja, 300-sivuinen sairausosio etenee päästä varpaisiin. Se käy läpi kehon eri osien kiputilat ja kivuliaat sairaudet. Jokaisesta sairaudesta ja vaivasta käsitellään systemaattisesti oireet, esiintyminen ja riskitekijät, syyt, itsehoidon keinot, lääketieteelliset hoidot, täydentävät hoidot ja ehkäisy.

Kirja pohjautuu Yhdysvalloissa julkaistuun teokseen. Päätoimittaja on kivunhoidon erityispätevyyden omaava fysiatri Jukka Pekka Kouri Kuntoutus Ortonista. Asiatarkastukseen ja uuden tekstin kirjoittamiseen on osallistunut suuri joukko lääketieteen asiantuntijoita.

hakusanat: lääketiede krooninen kipu sairaudet kivun syy kivunhoito kivun mekanismit terveys lääkärikirjat mieli ja kipu tulehduslääkkeet selkäkipu jalkakipu vatsakipu ruusu paise vyruusu ekseema nokkosihottuma psoriaasis ihosyöpä valovammat sydänsairaudet päänsärky pelot fobiat suru psykologia krooninen väsymyoireyhtymä neuropatia nerualgia aavesärky syöpä silmäsairaudet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 13 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 13 vrk 13 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.