Kuvaus

JON CLEARYN UUSI BESTSELLER ON ERITTÄIN JÄNNITTÄVÄ JA TIIVIS KERTOMUS NAISESTA JOKA ON VALMIS UHRAAMAAN KAIKKENSA PÄÄMÄÄRÄNSÄ SAAVUTTAMISEKSI

Hänen uransa alkaa tuntemattomana mutta kunnianhimoisena sotakirjeenvaihtajana Vietnamissa. Sodassa hänelle suodaan mahdollisuus uskomattomille lehtijutuille rohkeutensa takia ja sitäkautta menestystä. Amerikkalaiset sotilaat tuhoavat kokonaisen kylän vanhuksineen ja lapsineen. Hänen silminnäkijäkertomustaan ei julkaista poliittisista syistä ja hän jättää tämän takia Vietnamin syvästi pettyneenä ja katkeroituneena.
Hänen uusiksi taistelukentikseen muodostuu sisällissodan runtelema Belfast Irlannissa ja saksalaiset terroristit. Hän joutuu silmitysten terroristien kanssa, hänet kidnapataan ja yhden väkivaltaisen viikon aikana hänen elämänsä on vaakalaudalla.
Nousun valtaan ja asemaan sinetöi lopullisesti avioliitto maailman suurimpiin lukeutuvan lehtiparonin kanssa. Nuorena, päättäväisenä ja täynnä säkenöivää kunnianhimoa hän lopulta saavuttaa ehdottoman vallan huipun.
Hän on senaattorin tytät ja hänen nimensä on Cleo Spearfield. Uransa ja menestyksensä hän on luonut itse, eikä kukaan sano hänelle ei...

Ohjaus:
Gilbert M. Shilton

Käsikirjoitus:
Jon Cleary

Näyttelijät:
Christopher Plummer
Nancy Marchand
Kim Braden
Steve Railsback
Anne E. Curry
Céline Lomez
Bronwen Mantel
John Novak
Ross Petty
Chris Wiggins
Jill Frappier
Rita Tuckett
Kay Griffin
Sheena Larkin
David Francis

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 5 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 51 vrk 5 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.