Kuvaus

Setti: Utelias Vili, Kadonneen lampun metsästäjät sekä Alvin ja pikkuoravat 2

Kaikki kolme dvd:tä uudenveroisia ja kaikissa puhutaan suomea.

Utelias Vili 2: Seuraa tuota apinaa

Lähde mukaan rakastetun Vili-apinan uusiin seikkailuihin! Tällä kertaa Vili tapaa koti-ikävästä kärsivän sirkusnorsu Kaylan. Utelias apinaystävämme päättää auttaa Kaylaa, ja yhdessä he lähtevät pitkälle ja jännittävälle matkalle halki Amerikan tapaamaan Kaylan perhettä, sinnikäs turvallisuuspäällikkö Danno Wolfe kannoillaan.

Ankronikka: Kadonneen lampun metsästäjät

Otetaan vanha aarrekartta. Lisätään ansoja täynnä oleva pyramidi. Maustetaan suunnattomalla kulta-aarteella, jalokivillä ja taikalampulla. Sekoitetaan vielä mukaan yksi ilkeä taikuri - ja mitä saadaan tulokseksi? Kadonneen lampun metsästäjät!

Seikkailu, jossa riittää vauhtia alusta loppuun Roope-sedän ja veljenpoikien etsiessä Collie Baban kadonnutta aarretta. Mutta ilkeä Merlock on seurannut heitä kaikessa hiljaisuudessa. Merlock haluaa saada vain taikalampun, joka takaa hänelle rajattoman määrän toivomuksia. Ilkeitä toivomuksia...

Alvin ja pikkuoravat 2

Menestyksekäs laulukolmikko, pikkuoravat Alvin, Simo ja Tero, ovat palanneet ratkiriemukkaassa jatko-osassa, jossa on enemmän musiikkia, enemmän toimintaa, ja enemmän hauskuutta koko perheelle! Konsertissa sattuneen onnettomuuden seurauksena Dave (Jason Lee) joutuu sairaalaan, joten pikkuoravat ottavat lomaa supertähteydestä ja aloittavat koulunkäynnin muiden samanikäisten tavoin. Mutta hyvin pian he joutuvat tiukan paikan eteen, kun heitä vastaan astelee kaunis ja lahjakas tyttöoravakolmikko, jotka ovat poikien ilkeän entisen managerin Ianin (Dave Cross) uusi löytö!

Kadonneen lampun metsästäjät dvd on huima seikkailu, joka alkaa pakkolaskulla Egyptiin ja päättyy jännittävään taisteluun Merlockin lumotussa linnassa.

Kannattaa katsoa muutkin kohteeni! Kaappien SIIVOUS käynnissä, joten myynnissä / myyntiin tulossa yhden tytön sekä äidin ihanuuksia, leluja, kirjoja ja astioita. Yhdistelen postikuluja. Kohteen toimituskuluihin merkitsen toimituksen halvimman mahdollisen toimitustavan mukaan. Toimitan toki muullakin tavalla, mikäli ostaja niin toivoo, muuta tällöin varmistathan aina toimituskulut myyjältä.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 18 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 56 vrk 18 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.