Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

SHAKIRA Isabel Mebarak Ripoll (s. 1977), taiteilijanimeltään Shakira, on kolumbialainen pop- ja rock-laulaja-lauluntekijä sekä musiikintuottaja.

Koko 2000-luvun suurta suosiota ympäri maailmaa nauttinut Shakira on tässä myynnissä suositulla seitsemännellä albumillaaan ORAL FIXATION Vol. 2. Se julkaistiin vuonna 2005. Albumilta on ilmestynyt kolme singleä: ”Don't Bother”, ”Hips Don't Lie” ja ”Illegal”. ”Hips don´t lie” lisättiin levylle vasta jälkikäteen. Poliittisista kappaleista ”How do you do” ja ”Timor” on syntynyt kohua esimerkiksi Itä-Timorissa, poliittisen ja uskonnollisen leiman takia.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pianyhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 5,1 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin:

Kappalelista

How do you do

Illegal Hips don´t lie

Animal City

Dont bother

The day and the time

Dreams for plans

Hey you

Your embrace

Costume makes the clown

Something

Timor 

Bonus track:

La tortura (alternate version)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2024 23:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.