Kuvaus

Tuotteen SHOKZ OpenMove Kuulokkeet Langattomat kaulanauhat Urheilu Bluetooth Harmaa kuvaus


SHOKZ OpenMove Kuulokkeet Langattomat kaulanauhat Urheilu Bluetooth Harmaa

SHOKZ OpenMove -kuulokkeet ovat täydellinen valinta urheilijoille ja aktiivisille ihmisille. Näiden langattomien kuulokkeiden avulla voit nauttia suosikkimusiikistasi ja samalla pysyä liikkeessä ja keskittyä harjoitteluun. Niiden tyylikäs harmaa väri sopii täydellisesti mihin tahansa asuun tai tilanteeseen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Langaton yhteysteknologia: Nauti langattomasta vapauden tunteesta ja unohda sotkeutuvat johdot. Bluetooth-tekniikan avulla voit yhdistää kuulokkeet helposti älypuhelimeesi tai muuhun laitteeseesi.
  • Erinomainen äänenlaatu: Kuuntele suosikkimusiikkiasi kristallinkirkkaalla äänellä. SHOKZ OpenMove -kuulokkeiden taajuusvaste on 20 - 20000 Hz, joten jokainen nuotti kuulostaa täydelliseltä.
  • Mukava käyttö: Näiden kuulokkeiden kevyt ja ergonominen muotoilu takaa miellyttävän käyttökokemuksen. Ne pysyvät tukevasti paikoillaan harjoittelun aikana ja niiden langattomat kaulanauhat tarjoavat lisäturvallisuutta.
  • Laaja langaton kantama: Kuulokkeilla on jopa 10 metrin langaton kantama, joten voit pitää puhelimesi tai muun laitteesi turvallisesti taskussa tai laukussa harjoittelun aikana.

SHOKZ OpenMove -kuulokkeet ovat täydellinen valinta kaikille urheiluun ja aktiiviseen elämäntapaan. Nauti langattomasta vapauden tunteesta ja erinomaisesta äänenlaadusta näiden tyylikkäiden harmaiden kuulokkeiden avulla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 2 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.