Kuvaus

Tuotteen Shokz OpenRun Mini Siniset kuulokkeet kuvaus


Shokz OpenRun Mini Siniset kuulokkeet

Shokz Openrun Mini kuulokkeet ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia langattomasta musiikin kuuntelusta ja puheluista. Näiden sinisten kuulokkeiden avulla voit liikkua vapaasti ja huolettomasti, ilman turhia johtoja.

Shokz Openrun Mini kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja laajan taajuusalueen, joka ulottuu 20 Hz:stä aina 20000 Hz:iin asti. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia musiikista kaikissa sen yksityiskohdissa ja puhua selkeästi puheluissa.

Nämä langattomat kuulokkeet käyttävät Bluetooth-yhteyttä, joka mahdollistaa helpon ja nopean yhdistämisen älypuhelimeesi tai muihin Bluetooth-yhteensopiviin laitteisiin. Yhteysalue on jopa 10 metriä, joten voit liikkua vapaasti ilman että sinun tarvitsee pitää puhelintasi aivan vieressäsi.

Shokz Openrun Mini kuulokkeet ovat myös kevyet ja mukavat käyttää. Ne painavat vain 26 grammaa, joten et huomaa niitä edes pitkänkään käytön aikana. Ne istuvat napakasti korviin ja pysyvät paikoillaan myös liikkuessasi.

Tämän tuotteen sininen väri on tyylikäs ja moderni, sopien täydellisesti yhteen erilaisten tyyliesi kanssa. Lisää Shokz Openrun Mini kuulokkeet päivittäiseen elämääsi ja nauti langattomasta äänestä ja vapauden tunteesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 2 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.