Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Belle by Sigerson Morrisonin mustat mokkanilkkurit. Netaporter.comista, ovh. 365 euroa. Nilkkurit ovat biker / cowboy -henkiset ja malliltaan kuin varrettomat bootsit. Kärjet ovat terävät, korot maltilliset ja nilkassa on remmi ja metallinen solki koristeena.

Kengät ovat nahkaiset: päällysmateriaali on mokkanahka ja sisämateriaali nahka. Myös pohjat ovat nahkaa, mutta laitatin niihin suutarilla kumipohjat, joten ne ovat nyt pitävämmät ja kestävämmät kuin paljaat nahkapohjat.

Mokka on hyvässä kunnossa, siinä on vain pientä, aavistuksen verran vaaleampana näkyvää jälkeä. Kantalapuissa on pientä kulumaa, ja korkojen päällyste on paikoittain kolhiintunut ja tummunut kuten kuvista näkyy.

Tässä Netaporterin kuvaus:
Wear ankle boots year-round with Belle Sigerson Morrison's black suede style. Cut low to elongate the legs, team this strap-detailed pair with a thigh-grazing summer dress or shorts and woollen tights come fall. Belle Sigerson Morrison ankle boots: black suede, stacked heel measures approximately 40mm/ 1.5 inches, wrap-around harness at ankle with gunmetal ring detail and rivets, topstitch detail, pointed toe. Pull on.

Koko US 8, joka vastaa kokotaulukosta riippuen kokoa 38 tai 39. Oma kokoni on siltä väliltä, merkistä ja mallista riippuen käytän joko kokoa 38 tai 39, ja kengät ovat minulle sopivat. Tässä mittoja: ulkopohjan pituus koron takaosasta kärkeen linnuntietä mitattuna n. 24 cm, ulkopohjan leveys leveimmältä kohtaa n. 8,2 cm, korot ovat n. 3 cm korkeat.

Minulla on myynnissä kenkiä ja vaatteita myös merkeiltä Isabel Marant, Vanessa Bruno, Sonia by Sonia Rykiel, Acne, Chloe, Stella McCartney, Marc Jacobs, Pamela Love for Topshop, Karen Walker, Surface to Air, Opening Ceremony, Christopher Kane for Topshop, Helmut Lang, Rika, T by Alexander Wang, Antipodium, Carin Wester, Ancient Greek Sandals, A.P.C..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


69 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 18:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.