Kuvaus

Tuotteen Silicon Power Slim S55 2.5" 120 GB Serial ATA III TLC kuvaus


Silicon Power Slim S55 2.5" 120 GB Serial ATA III TLC

Silicon Power Slim S55 on erinomainen valinta, kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tallennustilaa. Tämä 2.5 tuuman SSD-asema tarjoaa 120 GB:n kapasiteetin, mikä riittää hyvin niin tietokoneelle kuin kannettavalle tietokoneellekin.

SSD-mallinsa ansiosta tämä asema tarjoaa nopean tiedonsiirron jopa 6 Gbit/s nopeudella. Voit siirtää tiedostoja nopeasti ja vaivattomasti ilman viiveitä. Tiedot tallentuvat turvallisesti ja luotettavasti, joten voit olla huoletta säilytyksen suhteen.

Silicon Power Slim S55 on suunniteltu erityisesti PC- ja kannettavien tietokoneiden tarpeisiin. Se sopii täydellisesti näihin laitteisiin ja antaa niille lisää suorituskykyä. Voit nauttia nopeammasta käynnistysajasta, ohjelmien sujuvammasta toiminnasta ja lyhyemmistä tiedostojen latausajoista.

Hanki Silicon Power Slim S55 SSD-asema ja koe tehokas tallennustila, nopea tiedonsiirto ja luotettava suorituskyky. Laadukkaat komponentit takaavat pitkän käyttöiän ja huippuluokan suorituskyvyn. Älä tyydy hitaaseen ja epäluotettavaan tallennustilaan, vaan valitse Silicon Power Slim S55.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 19 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.