Kuvaus

Huom! Pelin aktivointikoodi on käytetty, eli peliä ei voi pelata mikäli et omista koodia jo entuudestaan. Myydään varakappaleeksi. Kuntoluokitus: Hyvä.

SimCity? on dynaaminen, elävä ja visuaalisesti vetoava maailma, jonka kaltaista et ole nähnyt koskaan ennen! Rakenna unelmakaupunkisi ja katsele, kun tekemäsi valinnat muovaavat kaupunkia ja muuttavat sen simien elämiä. Koska kyseessä on todellinen kaupunkisimulaattori, näet, että jokaisella päätöksellä ? olipa se sitten pieni tai suuri tai oikea tai väärä ? on todellisia vaikutuksia simeillesi. Sijoita raskaaseen teollisuuteen, niin taloutesi kukoistaa ? mutta samalla simiesi terveys kärsii saasteiden levitessä. Toteuta vihreää teknologiaa ja paranna simiesi elämänlaatua, mutta ota samalla riski korkeampien verojen ja suuremman työttömyyden suhteen. SimCity?-pelissä sinä olet pormestari ja voit tehdä, mitä haluat! Ensimmäistä kertaa SimCity?-pelissä on usean kaupungin peli, jossa voit pelata yksin, kutsua ystäviä tai liittyä yhteen naapureidesi kanssa ja rakentaa useita kaupunkeja alueellesi! Tee yhteistyötä tai kilpaile ystäviesi kanssa väestön nopeimmasta lisäämisestä, suurimman työpaikkojen määrän luomisesta, useimpien simien kouluttamisesta ja useasta muusta kohteesta! SimCity?-maailman avulla voit yhdistää maailmanmarkkinoihin ja osallistua alueellisiin haasteisiin!

PÄÄOMINAISUUDET
Rakennettavia maailmoja ? Ole osa luovaa ja mukautettavaa maailmaa, jota voit muokata ja peukaloida vaivattomasti.
Simeillä on merkitystä ? Kaupunkisi simit puhuvat sinulle suoraan, ja on sinun vastuullasi vastata heidän tarpeisiinsa. Kuunteletko heitä, jolloin sinusta tulee suosittu kaupunkilaisten keskuudessa? Vai käytäkö valtaasi saadaksesi mainetta ja mammonaa?
Erikoistu siihen, mitä rakastat ? Muovaa kaupungistasi kasinoparatiisi, tehtaiden tyyssija tai koulutuskeskus, ja seuraa sitten, miten ainutlaatuinen ulkoasu ja tuntuma leviää koko kaupunkiisi.
Usean kaupungin peli ? Rakenna useita kaupunkeja sisältävä alue ystävien kanssa ensimmäistä kertaa! Jaa resursseja ja tee yhteistyötä, jotta voitte rakentaa valtavia projekteja, kuten kansainvälisen lentokentän!
GlassBox-pelimoottori ? SimCity? sisältää GlassBox-pelimoottorin, mullistavan simulaatioteknologian, joka antaa sinulle vallan vaikuttaa yksittäisten simien elämiin, hallita kaupunkitason simulaatiota ja tasapainotella useita kaupunkisimulaatioita yhdellä kertaa.

Muutos näkyy kaduilla ? Katso, kun maamerkkiesi lähellä olevat kadut, kodit, yritykset ja ajoneuvot alkavat muuttua maamerkkien maiden tyylin mukaisiksi.
Enemmän sijoitettavia kohteita ? Anna simiesi matkata tyylikkäästi uusien liikennevälineiden avulla. Kaksikerrosbussit Lontoosta, suurnopeusjunat Saksasta sekä poliisipalvelut Pariisista.

Peli on kaikinpuolin erittäin hyvässä kunnossa.
Tuotenum: PC35V

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 11 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 80 vrk 11 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.