Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisältää elokuvat:

* Sininen laguuni
Etelämeren trooppiselle paratiisisaarelle sijoittuva raikas seikkailu perustuu Henry DeVere Stacpoolesin klassikkoromaaniin vuodelta 1903. Laiva haaksirikkoutuu myrskyssä ja kaksi lasta onnistuu jotenkin pelastautumaan viidakkosaarelle. Selvinneen tytön ja pojan on nyt opeteltava tulemaan toimeen aivan omillaan, kesyttämättömän luonnon armoilla. Idyllinen tropiikkisaari on hätkähdyttävä yhdistelmä kauneutta ja vaaraa, mutta sinnikkäät lapset tekevät siitä kotinsa. Päivät muuttuvat vuosiksi ja Emmeline (BROOKE SHIELDS) ja Richard (CHRISTOPHER ATKINS) kurottavat kohti aikuisuutta. Teini-ikäiset nuoret tuntevat kehojensa käyvän läpi hämmästyttäviä ja joskus pelottaviakin muutoksia. Lapsuuden sydänystävyys ja toveruus alkaa hitaasti kypsyä joksikin muuksi. Mutta onko nuorilla toivoakaan päästä takaisin sivilisaation pariin? Ja mikä tärkeämpää: haluavatko he todella jättää paratiisinsa?


* Paluu Siniselle Laguunille
Nainen pelastautuu haaksirikkoutuneesta laivasta Tyynenmeren paratiisisaarelle. Hän tapaa siellä kaksi nuorta, jotka ovat kasvaneet saarella ja oppineet yhtä ja toista selviytymisestä ja rakkaudesta.




Ohjaajat: Randal Kleiser, William A Graham

Näyttelijät: Brookie Shields, Christopher Atkins, Leo McKern, Elva Josephson, Glenn Kohan, Milla Jovovich, Brian Krause, Lisa Pelikan, Courtney Barilla, Garette Ratliff Henson, Emma James, Jackson Barton, Nana Coburn, Brian Blain

Kuvasuhde: 16:9 (1.85:1)

Ã?äni: Dolby Digital Stereo - Englanti, Ranska, Saksa

Tekstitys: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Englanti, Arabia, Tsekki, Hollanti, Ranska, Heprea, Hindi, Kreikka, ...

Kesto: 1 h 40 min / 1 h 38 min

Ikäraja: K-11
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2024 19:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.