Kuvaus

Siniset maastokuvioiset Capri-shortsit koossa L, jotka vastaavat 36 tuuman vyötärömittaa, tarjoavat sekä mukavuutta että tyylikästä ulkonäköä kesäpäiviisi. Nämä shortsit ovat erinomainen valinta niille, jotka etsivät jotain rennon tyylikästä ja monikäyttöistä lämpimiin kesäpäiviin. Sininen maastokuvio antaa shortseille ainutlaatuisen ja huomiota herättävän ilmeen, joka erottuu perinteisistä yksivärisistä shortseista.

Capri-malliset shortsit tarjoavat pidemmän leikkauksen verrattuna tavanomaisiin shortseihin, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiympäristöön kuin luontoonkin. Tämä malli sopii hyvin yhteen erilaisten yläosien kanssa, kuten t-paitojen, tank topien tai kevyiden kesäpaitojen kanssa. Vyötäröltään 36 tuumaa olevat shortsit ovat suunniteltu tarjoamaan mukava istuvuus, ja ne saattavat sisältää joustavia ominaisuuksia tai säätömahdollisuuksia, jotka varmistavat optimaalisen mukavuuden koko päivän ajaksi.

Käytännöllisyyden lisäksi nämä shortsit ovat usein suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä ja monenlaisia ulkoilma-aktiviteetteja. Niiden kestävä kangas ja laadukas valmistus takaavat, että voit nauttia seikkailuistasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia vaatteidesi kestävyydestä. Oli kyseessä sitten kaupungilla seikkailu, rannalla rentoutuminen tai luontopoluilla vaeltaminen, siniset maastokuvioiset Capri-shortsit tarjoavat yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja toiminnallisuutta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 3 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 57 vrk 3 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.