Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaipaatko elämääsi lisää energiaa tai terveyttä, mutta kasvikset ja hedelmät eivät oikein maistu sellaisenaan? Nirsoilevatko lapsesi salaattien ja vihannesten äärellä? Tämä kirja auttaa sinua ja perhettäsi syömään ja juomaan terveellisiä luonnonantimia helposti, nopeasti ja vieläpä hauskasti!

Hedelmät ja vihannekset ehkäisevät sairauksia ja ylipainoa sekä lisäävät kokonaisvaltaista terveyttä luonnollisesti ilman keinotekoisia lisäaineita. Vastapuristetuilla mehuilla juot helposti kehon tarvitsemat ravintoaineet, puhdistat elimistöäsi turhista kiloista ja kuona-aineista, kaunistat ihoasi sekä saat hiuksesi ja kyntesi voimaan paremmin.

Tuoreista raaka-aineista puristetut mehut ovat paitsi hyvänmakuisia ja terveellisiä, myös täynnä elinvoimaa, vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja entsyymejä juuri sellaisessa muodossa, jota kehosi pystyy käyttämään hyväkseen nopeasti.

Petra Sippola on Suomen ensimmäinen ja ainoa Natural Juice Therapist -koulutuksen saanut mehuterapeutti. Hän on kouluttautunut myös ravinto-ohjaajaksi ja toimii liikunta-alan yrittäjänä sekä personal trainerina.

hyväkuntoinen kirja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 8:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.