Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisu Suomen ja maailman maanteillä – kirja (historiikki)

Helge Nygrèn, Sisu Suomen ja maailman maanteillä -kirja (Sisun historiikki)

Sisu Auton vanhempi  historiikki, jonka tekijä on HELGE NYGREN:  SISU SUOMEN JA MAAILMAN MAANTEILLÄ, painettu vuonna 1981.

Kirja kertoo  OY SUOMEN AUTOTEOLLISUUS AB:n historian (vuodesta) 1931 - (vuoteen) 1981. Kirja on sidottu kansipaperillinen kappale. Suomen Autoteollisuuden nimi muutettiin juhlavuonna Sisu Autoksi.

Sisu Suomen ja maailman maanteillä –kirja ei ole koskaan ollut yleisessä myynnissä, vaan sitä jaettiin yhtiön 50-vuotisjuhlan yhteydessä vuonna 1981 Sisu Auton asiakkaille ja yhteistyökumppaneille sekä joillekin yhtiön henkilökunnan jäsenille.

Kirja linkittyy Suomen historiaan, suomalaisen ammattiautoilun historiaan sekä autojen tekniseen kehitykseen. Kirjassa on historiaa, tarinoita ja tilastoja, myös kuvia on paljon. Pitkään palvelleita ja ansioituneita työntekijöitäkin on muistettu mainita.

Kirjassa on 392 sivua, ja se on painettu kiiltävälle paperille (kirja on painava).

Tämä myytävä kappale on ”lukematon” ja uudensiisti. Päällyskansi (ns. dust jacket) on  ehjä ja siisti.Hakusanat: sisu, suomen autoteollisuus, sisu auto, sisu-auto,  helge nygrén, nygren,  sisun, sisu auton, historiikki, autoteollisuus, akselistotehdas, koritehdas,  suomen sisu, tor nessling
 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.1.2017 19:50
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset