Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Skateboarding Is Not a Book

Harvinainen 'Skateboarding Is Not a Book' kirja vuodelta 1989. Tekijät ovat Vernon Adams ja Gavin Hills. Kirja sisältää runsaasti valokuvia. Fantail Publishing, 1. painos. UK. ISBN 0-14-090028-4. Kunto erittäin hyvä.

Rullalautailu ei ole kirja – tai ei ainakaan mikään tavanomainen kirja. Skeittaus on joillekin harrastus, monille pakkomielle ja useimmille elämäntapa. 'Skateboarding Is Not a Book' perehdyttää lukijansa tähän vuosikymmenten saatossa maailman valloittaneeseen ilmiöön. Kirjassa syvennytään muun muassa lajin historiaan, sen alalajeihin (katuskeittaus, ramppiskeittaus, freestyle, slalom ja downhill), skeittilautoihin, skeittitemppuihin, legendaarisiin skeittiparkkeihin, skeittilehtiin ja skeittileffoihin. Kirjan lopusta löytyy lisäksi lajisanasto sekä skeittirampin rakennusohjeet.

Skeittikirja sisältää runsaasti valokuvia. Kuvissa esiintyy muun muassa sellaisia nimiä kuin Powell Peralta:n legendaarisesta "Bones Brigade" skeittitiimistäkin tunnetut Steve Caballero, Lance Mountain, Tommy Guerrero ja Rodney Mullen sekä muita lajin ikoneja ja staroja kuten Mark Gonzales, Natas Kaupas, Eric Dressen, Jeff Grosso, Kevin Staab, Ken Park, John Lucero, Rob Roskopp, Claus Grabke, Steve Alba, Jeff Phillips, Bod Boyle ja niin edelleen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 15:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.