Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Smaragdimetsä - The Emerald Forest (1985) DVD

John Boormanin (Syvä joki) ohjaus, jossa nuorena kadonneen pojan isä lähtee pelastusretkelle Amazonin tiettömiin viidakoihin, ihmissyöjien ja villiheimojen keskuuteen...

Pääosissa Powers Boothe, Charley Boorman, Meg Foster

  • Harvinaisuus ja kulttileffa

 

 

Insinööri Bill Markham (Powers Boothe) on kymmenen vuoden ajan etsinyt väsymättä Tommy-poikaansa, joka katosi Brasilian sademetsään.

Kuin ihmeen kaupalla hän lopulta löytää pojan eristyksissä asuvan Amatsonin alkuasukasheimon luota. Ja tästä Billin seikkailu vasta alkaakin.

Tommy (Charley Boorman) on nyt jo täysikasvuinen heimomies, joka liikkuu ketterästi huimaavan kauniissa mutta vaarallisessa maastossa, peläten ainoastaan sen hyödyntämistä havittelevia ihmisiä.

Samalla kun Bill yrittää "pelastaa" poikansa kesyttämättömän viidakon raakuudelta, Tommy kyseenalaistaa Billin käsityksen oikeasta sivilisaatiosta - ja siitä, kuka lopulta tarvitseekaan pelastusta.

Ja päivä päivältä valkoisten miesten isot metsäntuhoajakoneet jyrisevät yhä lähemmäksi... tuhoamaan heimon reviiriä ja metsästysmaita.

Lisää vastoinkäymistä tulee kun (miesten pois ollessa) naapuriviidakon brutaalit ihmissyöjät kaappaavat naiset myydäkseen heidät orjiksi ... ja/tai pistääkseen pataan.

Heimo lähtee taisteluun olemassaolostaan.

 

Tämä upea ajatuksia ja tunteita herättävä elokuva on vuosi vuodelta yhä ajankohtaisempi. Kun sademetsiä tuhotaan kiihtyvällä tahdilla > maapallon "keuhkot" kutistuvat ja ilmastonmuutos kiihtyy. Samalla alkuperäiskansat ja miljoonat eliölajit menettävät luontaiset asuinympäristönsä ja lopulta kuolevat sukupuuttoon. Lajeja kuolee koko ajan...

 

Ohjaus: John Boorman (Zardoz, Manaaja II)

Käsikirjoitus: Rospo Pallenberg (Excalibur sankarin miekka, Druids)

Näyttelijät: Powers Boothe (Avengers, Agents of Shield, Sin City), Meg Foster (Pahan kehä They live), Charley Boorman (Massacres, Käärmeen suudelma), Dira Paes (Bog of Beasts), Eduardo Conde (Hell Hunters), Ariel Coelho (Seven Vampires), Peter Marinker (Judge Dredd), Yara Vaneau, William Rodriguez, Estee Chandler, Mario Borges, Átila Iório, Gabriel Archanjo, Gracindo Júnior, Arthur Muhlenberg, Maria Velasco

 

Kesto: 110 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

kansien kieli: englanti

Kuva: 2.35:1 laajakuva

Ääni: Englanti +muita

Tekstitys: ruotsi, espanja, saksa, italia, norja, portugali, hollanti (ei suomi eikä englanti)

 

>>> Lisäoptio. Englanti tekstitys .srt -tiedoston saa halutessaan mukaan. Toimii ainakin tietokone + vlc-player -yhdistelmällä, synkkaus ok.


 

Kunto: hyväkuntoinen, muutama hiusjälki - ei vaikuta toistoon

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.4.2024 23:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.