Kuvaus

1. Smurffisoppaa
Hirveä jättiläinen nimeltään Suurisuu auttaa Velhoa jahtaamaan Smurffeja voidakseen mässäillä smurffisopalla. Suursmurffi huijaa jättiläistä ja saa sen uskomaan, että velhokeitto on paljon parempaa kuin smurffisoppa.

2. Pörröinen pulma & Ei kaikki ole smurffia mikä kiiltää
Tohelo tuo Pörrön takaisin Smurffikylään, missä Pörrö monistuu ja uhkaa syödä uuden padon. Nuotti soittaa säveliään, ja musiikista lumoutuneet Pörröt marssivat metsään ja kiinnittyvät pahaa-aavistamattomaan Velhoon. Velho ottaa kiinni kymmenen Smurffia taikajuomaansa varten. Suursmurffi yrittää vapauttaa heidät ja houkuttelee velhon metsään väärän kullan avulla. Suursmurffi käyttää Ronttia hyväkseen vapauttaakseen Smurffit.

3. Romeo ja Smurffiina
Keväällä kaikki Smurffit kilvoittelevat Smurffiinan suosiosta, ja Velho lukee loitsun hänen päälleen kaapatakseen Smurffit. Suursmurffi tulee apuun ja tekee Velhon aikeet tyhjäksi hölmön Rontin avulla.

4. Sadas smurffi & Smurffonia c-duurissa
Huono onni riivaa Smurffikylää. Tarvitaan sata Smurffia tanssimaan taikatanssi, jotta onni kääntyisi. Salama iskee Kaunosmurffin peiliin, jolloin kuva tuplaantuu. Näin syntyy sadas Smurffi, ja kaikki voivat valmistautua tanssiin. Nuottia kielletään soittamasta smurffoniassa, joten Velho houkuttelee hänet soittamaan soitinta, jonka musiikki vaivuttaa Smurffit uneen. Smurffit kuitenkin heräävät, kun Nuotti tuhoaa soittimen, ja Velhon ilkeät suunnitelmat menevät mönkään.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 16 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,99 € Sulkeutuu 4 vrk 16 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.