Kuvaus

Pinocchio, Virgin Interactiven tasohyppely Super Nintendo Entertainment Systemille! Disneyn klassista leffaa tarkasti seuraileva peli joka sisältää erittäin kauniit grafiikat ja laadukkaat musiikit. Peli soveltuu myös perheen pienemmille. Läpäisy on täysin mahdollista kenelle tahansa pienen harjoittelun jälkeen. Kyseessä ei ole niin helppo peli kuin vaikka Capcomin Aladdin, mutta ei myöskään läheskään Leijonakuningas tyyppinen julkaisu, joka aiheutti painajaisia pikkulapsille vaikeudellaan.

 

Pelin erikoisuutena voidaan todeta se, että kaikissa tasoissa ei voi vain sännätä kohti maalia kuten monessa tasohyppelyssä, vaan täytyy ensin tehdä jokin määrätty objekti. Esimerkiksi avaustasossa Pinokkion täytyy kerätä ympäri kaupunkia levinneet koulupaperit jotta hän pääsee aloittamaan koulupäivänsä. Jos yrität mennä loppuun liian aikasin, joudut aina takaisin lähtöpisteeseen kunnes olet kerännyt kaikki paperit.

 

Aluekoodina EUR eli Euroopan yleisjulkaisu. Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikkien pelikasettien liittimet on putsattu, ne on testattu ja pelit toimivat. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 14 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

18 € Sulkeutuu 94 vrk 14 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.