Kuvaus

Oceanin run and gun tyyppinen harvinainen Jurassic Parkin jatko-osa Super Nintendo Entertainment Systemille! Peli ei perustu toiseen leffaan vaan on oma tarinansa. Upporikas John Hammond yrittää ottaa dinosaurussaarensa uudelleen haltuun sotilasryhmän voimalla, mutta heidän valtausyrityksensä epäonnistuu. Hammond joutuukin lähettämään tohtori Alan Grantin uudelleen saarelle ammattisotilaan kanssa.

Peli on siis Contra/Turrican-tyyppinen sivuttain rullaava räiskintä, jossa dinosaruksia ja pahissotilaita voi räiskiä joko tappavilla aseilla tai kevyemmillä nukutus/tainnutustykeillä. Tasoja voi pelata haluamassaan järjestyksessä, mikä on aina mukava vivahde. Jos joku tehtävä ei ota sujuakseen, niin et jämähdä peliin jumiin 6kk, kuten 90-luvulla oli usein tapana. Tässä jatko-osassa on hyvät grafiikat ja varsinkin tarinaakertovat välinäytteet ovat tyylikkäitä! Pelin erikoisuutena voidaan pitää kahden pelaajan yhdenaikaista räiskintämahdollisuutta (1.ohjain on Grant ja 2.ohjain ammattisotilas), joka on aina yhtä viihdyttävää ja harvinaista herkkua SNESillä!

Aluekoodina ITA eli harvinaisempi Italian julkaisu. Pelikielenä Englanti. Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikkien pelikasettien liittimet on putsattu, ne on testattu ja pelit toimivat. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 13 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

44 € Sulkeutuu 10 vrk 13 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.